DayTrading: Piątek 17.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 sty 2014, 00:00

Wzrost
13
36%
Bez zmian
5
14%
Spadek
18
50%

Liczba głosów: 36

pacynka
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 17.01.2014

Nieprzeczytany post autor: pacynka »

a moze to tylko realizacja zysk z headhega? ;) historia zamknietych pozycjia ladna, ale moze nadal ma otwarte stratne eski. taki trolololo na forumowiczach. jezeli nie to gratuluje zysku. Ja wolalem nie ryzykowac i poczekac do danych, chociaz intuicja mowila up.

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

mi intucija mówiła S

ma ktos pomysł na rope na dziś?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

hhhllllh
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: hhhllllh »

analiza jest na tyle dobra na ile się ja wykona na realnym rynku, jeśli ktoś gra na pipsy a nie na kase tzn że gra na demku bądz dziabie nanolotami, dobra analiza to nie wstrzelenie się od pipsa do pipsa z profitem, dobrą analiza jest ciecie strat w razie ich wystapienia, jak i wzięcie profitu zgodnie z celem, jesli sie tego nie robi to znaczy że analiza jest do dupy, po tym wszystkim widać kto jest kto.
a błede mamatora jest myślec tylko o profitach, bo jedyne czego można być pewnym w tym fachu to załozonej straty zgodnej z analiza.

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

Panowie nie osłabiajcie mnie że liczy się ilość pipsów jak potwierdzenie że jest to bełkot przedstawię wam kilka zestawień apropo liczą się pipsy (skromna uwaga pipsami rachunki nie opłacisz ;) )

Popatrz na to pipsów dużo ale wynik słaby ponieważ pozycje zaczynały się od 0.01 lot
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

g/u h1 - https://www.tradingview.com/x/RiDFch2T/

jedyne co się stało to pokonanie całej wysokości kanału spadkowego, ale ani nie został on wybity, ani nie pokonano wcześniejszych szczytów więc IMO czeka nas osuwanie, chyba że pojawi się jakiś impuls to wtedy spadki mogą przybrać na sile...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

kabel, jak dalsze wzrosty to przydała by sie korekta do okolic poniżej 1,585

-- Dodano: pt 17-01-2014, 12:46 --

Ciapul, na Twoim wykresie idzie zauważyć co na kształ trójkąta, proporczyka, takie formacje czesto zwiastują koniec trendu spadkowego, to sie chyba klin nazywa. W większości takie formacje skutkowały trendem wzrostowy, tylko sęk w tym, ze ten trójkąt na tym kablu wystepuje praktycznie na beztrendziu
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 11:47 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

Apropo analiza jest najważniejsza myślę że to jest najlepsze potwierdzenie analizy

trady 2014
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

g/u cd - a patrząc na D1 mam nieodparte wrażenie, że dzisiejsza świeca zamknie się poniżej LT potwierdzając jej wczorajsze przełamanie...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

72% oandian na kablu to czas sprawdzić czy mają jaja?

i dzisiaj piątek

Zablokowany