DayTrading: Piątek 17.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 17.01.2014
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
kabel
3 wizje
na dzisiaj trading zakończony
3 wizje
na dzisiaj trading zakończony
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
krzychu3_1989 pisze:chwalić to sie możesz rodzinie u nas szacunek wzbudzisz stawiającnortonx pisze:Za 3k nauczę was jak to się robi![]()
i dając trafne analizy
co nie oznacza że Ci nie gratuluje
dokladnie tu sie nie liczy ile kto zarobił ale pipsy i analiza to jeszcze błąd nowicjusza bo sie nie przelicza na zl

co do KAbla to dane za grudzien teraz sie patrzec trzeba ale za styczne a te beda zapewne gorsze

i kabel D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
trzeba sie ustawiac pod nastepny miesac 
-- Dodano: pt 17-01-2014, 12:28 --
nie przecanial bym tak akbla po jednych danych z okresu swiatecznego

-- Dodano: pt 17-01-2014, 12:28 --
Bemowo1 pisze:i kabel D
nie przecanial bym tak akbla po jednych danych z okresu swiatecznego

A ja nie do kona siezgodze że chodzi o pipsy. Jeśli mam target 10 000zł miesiecznie i mialbym sie wysilać na 0.1 lota to zarobić to sląby temat, natomiast na 5 lotach jest to do ugrania przy czym ryzyko osiągnięcia celu się drastycznie zmniejsza.
Ale z innej strony to wyniki w pipsach są faktycznie ciekawe i mówią dużo o zdolnościach trejdera.
Zależy czy sie gra żeby się utrzymać czy na pokaz.
Ale z innej strony to wyniki w pipsach są faktycznie ciekawe i mówią dużo o zdolnościach trejdera.
Zależy czy sie gra żeby się utrzymać czy na pokaz.
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 11:31 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
wizja ataku na 6280 jest mi najbliższa...Bemowo1 pisze:kabel
3 wizje
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Nowy123 pisze:krzychu3_1989 pisze:chwalić to sie możesz rodzinie u nas szacunek wzbudzisz stawiającnortonx pisze:Za 3k nauczę was jak to się robi![]()
i dając trafne analizy
dokladnie tu sie nie liczy ile kto zarobił ale pipsy i analiza to jeszcze błąd nowicjusza bo sie nie przelicza na zla na pipsy
![]()
co do KAbla to dane za grudzien teraz sie patrzec trzeba ale za styczne a te beda zapewne gorsze
błedem nowicjusza to jest to ze na pierwszym miejscu stawia poprawna analize!
liczy sie to ze on ma 3k w kieszeni a ty prubujesz mu ujac, tylko nie bardzo wiem czym...
kiwi do piekła
aud - nzd up
aud - nzd up
yeahman pisze:A ja nie do kona siezgodze że chodzi o pipsy. Jeśli mam target 10 000zł miesiecznie i mialbym sie wysilać na 0.1 lota to zarobić to sląby temat, natomiast na 5 lotach jest to do ugrania przy czym ryzyko się zmniejsza wbrew pozorom.
ale tutaj juz wchodzimi w temat pozycji i ich wielkosci bo ktos moze zagrac dwa razy zgarnac 20 czy 40 pipsow zgrajac 2 czy 3 lotami a inny musi wiecej zdobyc pipsow by kwotowo wyjsc jak on to juz kwestia indywidualna
dla tego pipsy to wyznaczni a nie kto ile i za ile

-- Dodano: pt 17-01-2014, 12:36 --
rafmax pisze:Nowy123 pisze:chwalić to sie możesz rodzinie u nas szacunek wzbudzisz stawiającnortonx pisze:Za 3k nauczę was jak to się robi![]()
i dając trafne analizy
dokladnie tu sie nie liczy ile kto zarobił ale pipsy i analiza to jeszcze błąd nowicjusza bo sie nie przelicza na zla na pipsy
![]()
błedem nowicjusza to jest to ze na pierwszym miejscu stawia poprawna analize!
liczy sie to ze on ma 3k w kieszeni a ty prubujesz mu ujac, tylko nie bardzo wiem czym...[/quote]
a ty znowu sie czepiasz ja nie musz tutaj pokazywac ile zarabiam i nic udawadniac juz CI TO KIEDYS PISALEM
mozna gratulowac ale dla mnie to 3 k moze zrobic i na 40 pipsach czy 20 pipsach to nie jest wyznacznik KPUJSZE w czym sens czy nie
gratule mu ale jesli kazdy mial by sie tu chwalic co do zl to wybacz pewne poziom trzeba trzymac jak tego nie rozumiesz to juz twoj problem tobie trzeba łopatologicznie wszystko tlumaczyc
Ostatnio zmieniony 17 sty 2014, 11:37 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.