DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
na H1 - konsola pomiędzy 1,633 a 1,6380.
na D1 wg Mnie przebili LT, ale reakcja słaba i nie ma gwałtownej wyprzedaży.
Bemowo - zwracałeś wczoraj uwagę na D1 kabla, co myślisz?
Na chwilę obecną przewiduje dalsze spadki, ale jutro ważne dane o sprzedaży detalicznej. Po dobrych danych wracamy ponad 1,64
Rzeźnik - odbili w punkt od oporu!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tymczasem w wielkim świecie:
Producent słodyczy Hershey (ci od Kitkatów) podpisał porozumienie o współpracy z firmą 3D Systems. Tak, tak, chodzi o prace nad rozwojem technologii, których efektem będzie możliwość drukowania jedzenia w 3D. Możliwe, że to tylko sprytna forma promocji w mediach, ale niewykluczone, że za jakiś czas będziemy sobie sami drukowali w domach różne batoniki. Albo może i schabowego.
padłem
Producent słodyczy Hershey (ci od Kitkatów) podpisał porozumienie o współpracy z firmą 3D Systems. Tak, tak, chodzi o prace nad rozwojem technologii, których efektem będzie możliwość drukowania jedzenia w 3D. Możliwe, że to tylko sprytna forma promocji w mediach, ale niewykluczone, że za jakiś czas będziemy sobie sami drukowali w domach różne batoniki. Albo może i schabowego.
padłem
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Kabel - niestety dokładnie widzę to samo co TY - czyli nic - jeżeli zamkniemy świecę powyżej 1.64 (chachachchaaa???)Marcin30 pisze:kabel sam nie wiem w co grają,
na H1 - konsola pomiędzy 1,633 a 1,6380.
na D1 wg Mnie przebili LT, ale reakcja słaba i nie ma gwałtownej wyprzedaży.
Bemowo - zwracałeś wczoraj uwagę na D1 kabla, co myślisz?
Na chwilę obecną przewiduje dalsze spadki, ale jutro ważne dane o sprzedaży detalicznej. Po dobrych danych wracamy ponad 1,64
Rzeźnik - odbili w punkt od oporu!!!
to mamy wzrosty.
Jak sam wskazałeś - czekamy na wybicie
Dzieki, w wolnej chwili sie zapoznam.muezzin pisze:Warte spojrzenia linki przesyłam na PW.rafmax pisze:Wm,muezzin pisze:
Rafmax grasz na grajdole ?
ostatnio sporadycznie,
BOCZEK pisze:Tymczasem w wielkim świecie:
padłem
kase drukuja na gieldach akcje drukuja

Kabel ?
coś jest na 1.621x a co to jest to zobaczymy.
Oandianie szykują tam drabinkę ale Bemowo1 niech zbuduje eliot spadki.
coś jest na 1.621x a co to jest to zobaczymy.
Oandianie szykują tam drabinkę ale Bemowo1 niech zbuduje eliot spadki.
pierwszy opór 1,643, musiał by się zamknąć powyżej 1,643, ale kto powiedział ze dzis tak się zamknie, może w przyszłym tygodniuBemowo1 pisze:Kabel .... jeżeli zamkniemy świecę powyżej 1.64 (chachachchaaa???)to mamy wzrosty.
a jak spadki to nie dalej jak 1,6225, jeśli stamtąd bedzie dość tanio by kupować, to 1,7 bedzie dobrą ceną na sprzedawanie
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 17:47 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 2 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- Kazimierz S
- Pasjonat
Edmund już tak ciągnie brzuchem po bandzie, że przy mniejszej płynności mogą zaskoczyć próbując wyciąć stopy....
Miód kupuj tylko Polski.
Na ten moment wydaje się to mało prawdopodobne - ale nie wykluczam takiego scenariuszaBOCZEK pisze:pierwszy opór 1,643, musiał by się zamknąć powyżej 1,643, ale kto powiedział ze dzis tak się zamknie, może w przyszłym tygodniuBemowo1 pisze:Kabel .... jeżeli zamkniemy świecę powyżej 1.64 (chachachchaaa???)to mamy wzrosty.
Boczek czy moźesz zamieścić jeden wykres real pozycji. ?BOCZEK pisze:pierwszy opór 1,643, musiał by się zamknąć powyżej 1,643, ale kto powiedział ze dzis tak się zamknie, może w przyszłym tygodniuBemowo1 pisze:Kabel .... jeżeli zamkniemy świecę powyżej 1.64 (chachachchaaa???)to mamy wzrosty.
a jak spadki to nie dalej jak 1,6225, jeśli stamtąd bedzie dość tanio by kupować, to 1,7 bedzie dobrą ceną na sprzedawanie
Ukryj ilość i miejsce po lewej. Użyj czrnego flamastra kolego.
Z góry dziękuję.