DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Goldman Sachs
Jacek Rzeźniczek - Secus Asset Management - 16 Stycznia 2014 13:35
EPS 4,18 USD vs 5,60 USD przed rokiem (oczekiwano 4,21 USD) Przychody 8,78 mld USD vs 9,24 mld USD przed rokiem (oczekiwano 7,71 mld USD)
Jacek Rzeźniczek - Secus Asset Management - 16 Stycznia 2014 13:35
EPS 4,18 USD vs 5,60 USD przed rokiem (oczekiwano 4,21 USD) Przychody 8,78 mld USD vs 9,24 mld USD przed rokiem (oczekiwano 7,71 mld USD)
Ale tak zupełnie obiektywnie o EU to:
1. po korekcie na 1,33 (w listopadzie) eu nie zrobiło nowego szczytu. jesli ktos uwaza inaczej to prosze spojrzec na liniowy na w1. dla mnie to oznaka słabosci. była próba wybicia i fiasko. w zamian mamy sporo gornych cieni na w1.
2. ok 1,3640 - to poziom ktory dla mnie jest swoista "osia symetri na ktorej edek ostatnio sie obraca jak prosiak na roznie.
zejscie ponizej tego poziomu nastapiło juz w zeszłym tygodniu i teoretycznie edek powinien juz w zeszły piatek spasc gdzies do okolic 1,3470. Dane to popsuły i wyniosły go ponad wspomniany 1,3640. I co? i edzio sie zesrał. nie dał rady walic na maksy schodzac ponownie pod 1,3640. o czym to swiadczy? moim zdaniem o słabosci byków. moim zdaniem longi na tej parze były modne w grudniu.
mam nadzieje ze dane znowu nie spied..la mi wizji
longi po trwałym przejsciu 1,37

1. po korekcie na 1,33 (w listopadzie) eu nie zrobiło nowego szczytu. jesli ktos uwaza inaczej to prosze spojrzec na liniowy na w1. dla mnie to oznaka słabosci. była próba wybicia i fiasko. w zamian mamy sporo gornych cieni na w1.
2. ok 1,3640 - to poziom ktory dla mnie jest swoista "osia symetri na ktorej edek ostatnio sie obraca jak prosiak na roznie.
zejscie ponizej tego poziomu nastapiło juz w zeszłym tygodniu i teoretycznie edek powinien juz w zeszły piatek spasc gdzies do okolic 1,3470. Dane to popsuły i wyniosły go ponad wspomniany 1,3640. I co? i edzio sie zesrał. nie dał rady walic na maksy schodzac ponownie pod 1,3640. o czym to swiadczy? moim zdaniem o słabosci byków. moim zdaniem longi na tej parze były modne w grudniu.
mam nadzieje ze dane znowu nie spied..la mi wizji

longi po trwałym przejsciu 1,37

'Nie myli się ten co nic nie robi'
po co stosujesz średnie?
fazi, uklad 5-3-5 w dużej fali 5, jest dopuszczalny, prawda?Bemowo1 pisze:po co stosujesz średnie?

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
niebardzopedro pisze:fazi, uklad 5-3-5 w dużej fali 5, jest dopuszczalny, prawda?Bemowo1 pisze:po co stosujesz średnie?
- Kazimierz S
- Pasjonat
Hej Wam.
MACZETA wczoraj dał sygnał!! Udaje się w wędrówkę do północnego sąsiada, już ma zieloną kartę
.
MACZETA wczoraj dał sygnał!! Udaje się w wędrówkę do północnego sąsiada, już ma zieloną kartę

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
A źle robię ?:PBemowo1 pisze:po co stosujesz średnie?
'Nie myli się ten co nic nie robi'
a jaki, w przypadku załamania na fali 5 wyższego rzędu, lub wydluzenia jej ?Bemowo1 pisze: niebardzo
Jutro też jest dzień.
na wcześniejszych stronach wrzuciłem moją wizję kangura goldmany mają target na 0.87Hodis pisze:Koniec tych spadków !
i zobacz jak dobrze masz dobrane średnie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.