edek dla byków, edek dla 'misiów'... teraz gdy nie wiadomo gdzie Edward pójdzie, wrzucane są jakieś skrajne wizje i prognozy. wyrysowane kanały pod 1.40, są miodem dla oczu dla tych, którzy siedzą w eLkach < 1,37, a poprowadzone kreseczki na słynne 1.32 nadzieją dla kiszących tam eSki. Ja już głupieje, chciałoby się wejść w rynek a nie wiadomo gdzie to wystrzeliBemowo1 pisze:edek dla byków
DayTrading: Czwartek 16.01.2014
- krzychu171
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
rafmax pisze:ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie
eliot, jak i każda formacja ma to do siebie że;
możesz jej być pewny dopiero po jej wystąpieniu
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dodaj do tego kanały wsparcia i masz odseparowane plewy od ziarnarafmax pisze:mnie troche smiesza te analizy na bazie eliota.
jak nie korekta abc to abcd, jak nie pałaska to wypukła, jak nie tu A to moze B, tu korekta wyzszego rzedu bo poprzednie oznaczenia dały w łeb , tu fala sie wydłuza a ta z kolei nie moze zajsc na pierwsza ale zaszła i w koncu czy na tym dołku postawic małe czy duze A/a? i jak tu podjac decyzje co do kierunku, hmm?
ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie
a jak by było wiadomo, to czy gra sprawiała by tobie tyle przyjemności?krzychu171 pisze: chciałoby się wejść w rynek a nie wiadomo gdzie to wystrzeli
poza tym wiadomo ze w dół
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
-
beyond
Wszystko da się wytłumaczyć... po fakcierafmax pisze:mnie troche smiesza te analizy na bazie eliota.
jak nie korekta abc to abcd, jak nie pałaska to wypukła, jak nie tu A to moze B, tu korekta wyzszego rzedu bo poprzednie oznaczenia dały w łeb , tu fala sie wydłuza a ta z kolei nie moze zajsc na pierwsza ale zaszła i w koncu czy na tym dołku postawic małe czy duze A/a? i jak tu podjac decyzje co do kierunku, hmm?
ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie
gdyby jakakolwiek technika była w 100% celna, nie byłoby forexu.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
przynajmniej na 50% wiadomoBOCZEK pisze: poza tym wiadomo ze w dół
i chociażby dlatego warto analizowaćBOCZEK pisze:rafmax pisze:ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie
USD jp 104 50 40 wspracie
-- Dodano: czw 16-01-2014, 14:36 --

FALE sie sprawdzaja bardzej do walut niz do akcji akcji bardziej zwykle AT
-- Dodano: czw 16-01-2014, 14:36 --
tak ja ki zywkle ATBOCZEK pisze:rafmax pisze:ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie
FALE sie sprawdzaja bardzej do walut niz do akcji akcji bardziej zwykle AT
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 13:38 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tomasz196407
- Fanatyk

Bemowo1 pisze:i chociażby dlatego warto analizowaćBOCZEK pisze:rafmax pisze:ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie