DayTrading: Czwartek 16.01.2014
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Jak u was z www.tradingview.com? Bo u mnie coś się sypie do edka nie mogę się już kilka dni dostać.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
wielokrotniesureshot pisze:dajcie spokoj z tymi wielofalowymi prognozami, czy ktoras kiedys weszla???
edwarda wyjście dołem z trójkata???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Pedro, naniosłem poprawki na Twój wykres.pedro pisze:wczorajszy wieczor spedziłem z eliotem i szklanką wyśmienitej whisky... i chyba się piąta fala mocno na edwardzie wydłużyła/wydłuży... https://www.tradingview.com/x/Qm0VxpqN/ rzucisz okiem Bemowo?
dlaczego tak uwazam? bo LT trzyma, a fale dalej się kształtują
z góry dzięki

Kto gra grubo wygrać musi.
Bemowo1 pisze:wielokrotniesureshot pisze:dajcie spokoj z tymi wielofalowymi prognozami, czy ktoras kiedys weszla???
coś tam wyszło http://forex-nawigator.biz/forum/eur-us ... ml#p616025
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
apeluje i blagam nie mam czasu sledzic wszystkiego, ale zapisz czasem ktoras z wielofalowych prognoz a potem jak wejdzie pokaz ja po, qrde moze zaczne uczyc sie elliotaBemowo1 pisze:wielokrotniesureshot pisze:dajcie spokoj z tymi wielofalowymi prognozami, czy ktoras kiedys weszla???

proszęsureshot pisze:apeluje i blagam nie mam czasu sledzic wszystkiego, ale zapisz czasem ktoras z wielofalowych prognoz a potem jak wejdzie pokaz ja po, qrde moze zaczne uczyc sie elliotaBemowo1 pisze:wielokrotniesureshot pisze:dajcie spokoj z tymi wielofalowymi prognozami, czy ktoras kiedys weszla???, dla mnie jedna fala naprzod to szczyt marzen
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p600006
i nadal pozostaje w mocy
mowisz o koncu fali 5 na weekly gu i rozpoczeciu nowego trendu?
nie rozumiem Twojego językasureshot pisze:mowisz o koncu fali 5 na weekly gu i rozpoczeciu nowego trendu?

mnie troche smiesza te analizy na bazie eliota.
jak nie korekta abc to abcd, jak nie pałaska to wypukła, jak nie tu A to moze B, tu korekta wyzszego rzedu bo poprzednie oznaczenia dały w łeb , tu fala sie wydłuza a ta z kolei nie moze zajsc na pierwsza ale zaszła i w koncu czy na tym dołku postawic małe czy duze A/a? i jak tu podjac decyzje co do kierunku, hmm?
ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie
jak nie korekta abc to abcd, jak nie pałaska to wypukła, jak nie tu A to moze B, tu korekta wyzszego rzedu bo poprzednie oznaczenia dały w łeb , tu fala sie wydłuza a ta z kolei nie moze zajsc na pierwsza ale zaszła i w koncu czy na tym dołku postawic małe czy duze A/a? i jak tu podjac decyzje co do kierunku, hmm?
ale ja sie w ogole na eliocie nie znam wiec pewnie jestem w błedzie