no i nie przeszli beda testowac zaraz 9800!yeahman pisze:u mnie wsparcie 9724 jesli zostanie przebite dosć eenrgicznie to znaczy że raczej korekta.pkubiu pisze:jest szansa na korekte na dax?
M5
DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
chciwość jest dobra
Ale wsparcie wyznaczone idealniepkubiu pisze:no i nie przeszli beda testowac zaraz 9800!yeahman pisze:u mnie wsparcie 9724 jesli zostanie przebite dosć eenrgicznie to znaczy że raczej korekta.pkubiu pisze:jest szansa na korekte na dax?
M5

9747 opór - narazie kisi sie pomiedzy
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
DAX jesli cos to 9610 -20 pierwszy cel korekcyjny
wyprzedzili USA a USA wczoraj im nie dalo 1860 teraz na DAX bedzie dystrybucja jak np SP500 bedzie powoli dochodzilo do DAX
wyprzedzili USA a USA wczoraj im nie dalo 1860 teraz na DAX bedzie dystrybucja jak np SP500 bedzie powoli dochodzilo do DAX
Ostatnio zmieniony 16 sty 2014, 10:15 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
edek nie przebił chmurki i możemy iść w górę, zobaczymy na ile bedzie miał sił
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
to moze czekac USA

no nieśmiało nieśmiało ale dość stabilnie sobie wzrastamolmomas pisze:edek nie przebił chmurki i możemy iść w górę, zobaczymy na ile bedzie miał sił

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
sie zastanawim ile beda sciemniac na EDKU z przebiciem tych wsprac i dolnej bandy
moze po dzisiejszych danych i inflacji
- atlanticos
- Maniak
Nowy - jakie przebicieNowy123 pisze:sie zastanawim ile beda sciemniac na EDKU z przebiciem tych wsprac i dolnej bandy

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
farba zeszła 

misiaczki niedzwiadki - wiec tak - cofka na 1,3615 (przy dobrych wiatrach) i pociąg odjeżdża

misiaczki niedzwiadki - wiec tak - cofka na 1,3615 (przy dobrych wiatrach) i pociąg odjeżdża