DayTrading: Czwartek 16.01.2014
Re: DayTrading: Czwartek 16.01.2014
być może Sp500 skoryguje a edek się wyciągnie,
zobaczymy c zrobią londki bomi coś zalatuje na kontynuację wzrostów na ed.
zobaczymy c zrobią londki bomi coś zalatuje na kontynuację wzrostów na ed.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
molmomas to jest prawdopodobne - wczoraj azja osłabila edka i londki doprawili, dziś azja zrealizowała zyski i to samo może być w londynie (im juz nie wpadną takie profity
) Kolejna sprawa to EBC o 10.00 które myślę że może doprowadizć do testy 1,3660 a tym samym wyrysować prawę ramie RGR H1. Zasięg wtedy byłby idealnie do ostatniej fali korekcyjnej C.
Tymczasem na M5 jakby flaga sie szykowała.

Tymczasem na M5 jakby flaga sie szykowała.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
za chwilkę się dowiemy 
myślę że edek przed większym ruchem w górę zasługuje na lekkie spadki,
sapina spada delikatnie, może zechcą za chwilkę mocniej skorygować a edek wykona zamierzenie bo na m30 mamy pdwójne denko.

myślę że edek przed większym ruchem w górę zasługuje na lekkie spadki,
sapina spada delikatnie, może zechcą za chwilkę mocniej skorygować a edek wykona zamierzenie bo na m30 mamy pdwójne denko.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
chyba przed wiekszym ruchem w dół lekko w gore 
we wzrosty na tej parze uwierze jak przejdziemy 1,37

we wzrosty na tej parze uwierze jak przejdziemy 1,37
miałeś nosamolmomas pisze:myślę że edek przed większym ruchem w górę zasługuje na lekkie spadki

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
bo to nie była flaga
GJ H4 idealnie w nocy odbili od lt
yeahman pisze:miałeś nosamolmomas pisze:myślę że edek przed większym ruchem w górę zasługuje na lekkie spadkiflaga zenegowana, generalnie na jaki interwał nie patrzę to na edku widać potencjal przynajmniej na 1,3660
tak to widzę na dzień dzisiejszy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
cóż to za ustawienia ichi ? 5/25/35 ?