DayTrading: Środa 15.01.2014
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 15.01.2014
A jaki kierunek pokazuje dwóch największych spekulantów świata

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
witam
no to chyba mamy euforię na DAXie, czas ładować S, jeszcze niech SP500 wejdzie na nowe szczyty i tam S
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyć
no to chyba mamy euforię na DAXie, czas ładować S, jeszcze niech SP500 wejdzie na nowe szczyty i tam S
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyć
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejP4W3L pisze:witam
c
Moje komentarze i opinie nie stanowią „rekomendacji” w rozumieniu przepisów Rozporządzenia Ministra Finansów z 19.10.2005 ws. informacji stanowiących rekomendacje dot. instrumentów finansowych, lub ich emitentów (Dz.U. z 2005 r. Nr 206, poz. 1715).
9720 zaliczone niebieska krecha jeszcze sznasa na 9750 zielonaarchog pisze:mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejP4W3L pisze:witam
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyćfaktycznie nie DAX a DIAX to jest.
c
ale ze mnie cipencjusz - czemu nic nie mówicie?
nieźle cisną otwarcie z luką 40 pkt i biała laga w górę, ale każdy trend średnio bądź długoterminowy kończy się euforią i bólem, zatem może dzisiaj doczekamy się odwrócenia trendu przynajmniej na jakiś czsNowy123 pisze:9720 zaliczone niebieska krecha jeszcze sznasa na 9750 zielonaarchog pisze:mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejP4W3L pisze:witam
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyćfaktycznie nie DAX a DIAX to jest.
c
„Śpieszymy się do dorosłości, żeby tęsknić za dzieciństwem, tracimy zdrowie dla pieniędzy, a potem płacimy by je odzyskać, żyjemy jakbyśmy nigdy nie mieli umrzeć, a umieramy jakbyśmy nigdy nie żyli” - Paulo Coelho
Edek to sie dosłownie wkleił w podłogę
Chyba jednak o 1,37 trzeba będzie zapomnieć.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
nieźle cisną otwarcie z luką 40 pkt i biała laga w górę, ale każdy trend średnio bądź długoterminowy kończy się euforią i bólem, zatem może dzisiaj doczekamy się odwrócenia trendu przynajmniej na jakiś czs[/quote]P4W3L pisze:9720 zaliczone niebieska krecha jeszcze sznasa na 9750 zielonaNowy123 pisze:mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejarchog pisze:witam
c
o zmienie trendu na sredni termin to nie ma mowy teraz cykliczna korekta Lutowa i jeszcze jedna fala i dopiero po niej jak wykoncza duze 5 fale TLUSTE S i pekanie baniek powinno sie rozpoczac
teraz to raczej nie ten czas
- atlanticos
- Maniak

cierpliwościyeahman pisze:Edek to sie dosłownie wkleił w podłogęChyba jednak o 1,37 trzeba będzie zapomnieć.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- kk.dreamer
- Pasjonat

a może ktoś chce żeby wszyscy tak myśleli?atlanticos pisze:yeahman pisze:Edek to sie dosłownie wkleił w podłogęChyba jednak o 1,37 trzeba będzie zapomnieć.
Hej, ja zapakowałam ł na edku, najw2yżej wyjmą mi serce przez tyłek
Drodzy Panowie Panie również trejdują...