mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejP4W3L pisze:witam
no to chyba mamy euforię na DAXie, czas ładować S, jeszcze niech SP500 wejdzie na nowe szczyty i tam S
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyć
9720 zaliczone niebieska krecha jeszcze sznasa na 9750 zielonaarchog pisze:mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejP4W3L pisze:witam
no to chyba mamy euforię na DAXie, czas ładować S, jeszcze niech SP500 wejdzie na nowe szczyty i tam S
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyćfaktycznie nie DAX a DIAX to jest.
c
nieźle cisną otwarcie z luką 40 pkt i biała laga w górę, ale każdy trend średnio bądź długoterminowy kończy się euforią i bólem, zatem może dzisiaj doczekamy się odwrócenia trendu przynajmniej na jakiś czsNowy123 pisze:9720 zaliczone niebieska krecha jeszcze sznasa na 9750 zielonaarchog pisze:mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejP4W3L pisze:witam
odnośnie kabla, silne wsparcia z d1 i h4 sa w rejonie 1,6313-1,6325-7 zatem w punkt dojechali, teraz wg mnie powrót powyżej 1,64 do lini po czczytach z 1,6603, co do edka to zachowuje się bardzo dziwnie, technicznie powinien spaść, ale skoro to takie jasne to może nieźle zaskoczyćfaktycznie nie DAX a DIAX to jest.
c
nieźle cisną otwarcie z luką 40 pkt i biała laga w górę, ale każdy trend średnio bądź długoterminowy kończy się euforią i bólem, zatem może dzisiaj doczekamy się odwrócenia trendu przynajmniej na jakiś czs[/quote]P4W3L pisze:9720 zaliczone niebieska krecha jeszcze sznasa na 9750 zielonaNowy123 pisze:mam już tyle Sek na DAX że prawie połowe depo mi zżarło, zakładałem że na 9550 się zatrzymają i cofną do 9300, a tu im wyżej tym szybciejarchog pisze:witam
c
cierpliwościyeahman pisze:Edek to sie dosłownie wkleił w podłogęChyba jednak o 1,37 trzeba będzie zapomnieć.
a może ktoś chce żeby wszyscy tak myśleli?atlanticos pisze:yeahman pisze:Edek to sie dosłownie wkleił w podłogęChyba jednak o 1,37 trzeba będzie zapomnieć.