DayTrading: Środa 15.01.2014
Re: DayTrading: Środa 15.01.2014
kable się ruszył,
test 1,6375 nieunikniony.
test 1,6375 nieunikniony.
Dolar sie umacnia jakby drukarka się fedowi zje$$ła albo brakło i kasy na tusz 

Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, 14:12 przez yeahman, łącznie zmieniany 1 raz.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
na podstawie LT określasz sobie trend, a wiadomo ze z trendem zawsze zarobisz
edek ładnie dziś nurkuje, brał jakieś lekcje czy co?
edek ładnie dziś nurkuje, brał jakieś lekcje czy co?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
kontynuacja wizji GBPUSD z dnia wczorajszego, dla nowicjuszy może być mało czytelne, ale ....... 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
pedro pisze:dax ma z deklem... na miesiecznym int. przeszedl wszystkie możliwe przystanki... przeszedł, jakby nie istniały... kolejny możliwy 9958 ... tak, to nie jest day tradingNowy123 pisze:Dax troche i flaszywka gorna banda i powli zbieram S dalejhttps://www.tradingview.com/x/5UYcL2H2/
po przebiciu szczytow dynamika bez wyrazu gorna banda na dziennym czeka i tam sobie czekam tez bo balon na DAX i SP500 na wieksze S i jego przebicie licze dopiero w 3 -4 kwartale po wykonczeniu duzej 5 tki na SP500 pytanie 1900 1950 czy okolice 2000 na SP500 sie okaze

a teraz niech sie bansktera zabawia bo Lutowa korekta nie ominie tylko niech zakonczy sie raportowanie spolek
taki plan mam a co wyjdzie sie zobaczy

szatanie bo całe forum się obrazi, przeca tu samy profesjonalysty siedzo.belzebub pisze:kontynuacja wizji GBPUSD z dnia wczorajszego, dla nowicjuszy może być mało czytelne, ale .......

Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
sie zobaczy.. powodzenia!Nowy123 pisze:pedro pisze:dax ma z deklem... na miesiecznym int. przeszedl wszystkie możliwe przystanki... przeszedł, jakby nie istniały... kolejny możliwy 9958 ... tak, to nie jest day tradingNowy123 pisze:Dax troche i flaszywka gorna banda i powli zbieram S dalejhttps://www.tradingview.com/x/5UYcL2H2/
po przebiciu szczytow dynamika bez wyrazu gorna banda na dziennym czeka i tam sobie czekam tez bo balon na DAX i SP500 na wieksze S i jego przebicie licze dopiero w 3 -4 kwartale po wykonczeniu duzej 5 tki na SP500 pytanie 1900 1950 czy okolice 2000 na SP500 sie okazea DAx wtedy 10 000 by bylo np 2000 na SP500 10 000 na DAx i zwieczenie balonowego lotu na dodruku
a teraz niech sie bansktera zabawia bo Lutowa korekta nie ominie tylko niech zakonczy sie raportowanie spolek

spx500 d1, https://www.tradingview.com/x/4E9irmYq/ ... 1860 jako max maxów, widziałeś te moje miesięczne... tam też okolice 1860 jako max, maxów... ale, im wyżej nakręcą, tym większy będzie zjazd... więc, czekam

nie mniej jednak, 1860 dobre miejsce na S uwazam

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
molmomas pisze:szatanie bo całe forum się obrazi, przeca tu samy profesjonalysty siedzo.belzebub pisze:kontynuacja wizji GBPUSD z dnia wczorajszego, dla nowicjuszy może być mało czytelne, ale .......
przepraszam urażonych, ale czasami jak czytam wypowiedzi to

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
pedro pisze:dax ma z deklem... na miesiecznym int. przeszedl wszystkie możliwe przystanki... przeszedł, jakby nie istniały... kolejny możliwy 9958 ... tak, to nie jest day tradingNowy123 pisze:[quote="pedroquote="Nowy123"]Dax troche i flaszywka gorna banda i powli zbieram S dalejhttps://www.tradingview.com/x/5UYcL2H2/
po przebiciu szczytow dynamika bez wyrazu gorna banda na dziennym czeka i tam sobie czekam tez bo balon na DAX i SP500 na wieksze S i jego przebicie licze dopiero w 3 -4 kwartale po wykonczeniu duzej 5 tki na SP500 pytanie 1900 1950 czy okolice 2000 na SP500 sie okaze

sie zobaczy.. powodzenia!

spx500 d1, https://www.tradingview.com/x/4E9irmYq/ ... 1860 jako max maxów, widziałeś te moje miesięczne... tam też okolice 1860 jako max, maxów... ale, im wyżej nakręcą, tym większy będzie zjazd... więc, czekam

nie mniej jednak, 1860 dobre miejsce na S uwazam

taka wizja
DAX projekcja z ostatnia fala
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
skąd ten nagły spadek eur/usd ?