DayTrading: Środa 15.01.2014
Re: DayTrading: Środa 15.01.2014
a z niskiego tf korekta spadków wskazana - chyba, że rozpoczną wydłużanie fal
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
a sory ciupal, jak narysuje sobie te LT ma max i minimach, to faktycznie cos tam jest, ale to bedzie trzecie LT wzrostowa do pokonania, już innej nie będzie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
nie "jakas tam" tylko pierwszy punkt styczny ma na 1,28rafmax pisze:faktycznie, jeszcze jakas TL tam jest, całkiem o niej zapomniałem

https://www.tradingview.com/x/9M5mycSh/
Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, 13:37 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na edku nie gram - wczoraj małe S złapałem i nie dotykamBOCZEK pisze:...ciekawe pod co grasz....Bemowo1 pisze:i druga koncepcjajak masz tyle koncpecji to labo hedż hedżuje hedża, albo nie wiem co
poztym koncepcje w fx zawsze są dwie, tak samo jak reultaty, albo up albo dół, albo zysk albo strata
Dax troche i flaszywka gorna banda i powli zbieram S dalej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
wiem wiemCiapul pisze:nie "jakas tam" tylko pierwszy punkt styczny ma na 1,28rafmax pisze:faktycznie, jeszcze jakas TL tam jest, całkiem o niej zapomniałem
https://www.tradingview.com/x/9M5mycSh/

'rafmax pisze: TL sa dla mnie mało istotne w tradingu
dobrze ze napisałeś dla mnie,ale jak widać w załączonym linku, działają!
http://forex-nawigator.biz/forum/gpw-se ... 24489.html
Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, 13:57 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
dax ma z deklem... na miesiecznym int. przeszedl wszystkie możliwe przystanki... przeszedł, jakby nie istniały... kolejny możliwy 9958 ... tak, to nie jest day tradingNowy123 pisze:Dax troche i flaszywka gorna banda i powli zbieram S dalej

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
akurat na tym screenie nic nie widacBOCZEK pisze:'rafmax pisze: TL sa dla mnie mało istotne w tradingu
dobrze ze napisałeś dla mnie,ale jak widać w załączonym linku, działają!

a jesli działaja to spróbuj w oparciu o nie zbudowac zyskowna strategie wtedy mnie przekonasz.
od 7 liotopada na edku był wzrost do 1.39 a potem zjazd i teraz mamy 50 fibo od tego dna na 1,33
czyli ?
czyli ?
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"