DayTrading: Środa 15.01.2014
Re: DayTrading: Środa 15.01.2014
jeżeli dzisiaj zrobimy coś takiego to się edek wystrzela do dalszych spadków.
za chwilę druga wizja - dajcie przerywnik
za chwilę druga wizja - dajcie przerywnik
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
przerywnik: gold h1, poziomy potencjalnego wzrostu, po odbiciu z 2.618 jak na obrazku https://www.tradingview.com/x/fxdF1Kqr/
fazi, może byc taki przeywnik?
a poza tym przerywany jest podobno kiepski
fazi, może byc taki przeywnik?

a poza tym przerywany jest podobno kiepski

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
wiec teraz bardziej trzeba szukać podwójnego dna niż rgr...atlanticos pisze:jak dla mnie na edku zjechaliśmy po cień świecy dziennej... rynek zweryfikuje
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
mnie interesuje dzis na EU co bedzie sie działo w okolicy 1,3595
i druga koncepcja
po lewej stronie nie wiadomo gdzie zakończył się układ wzrostowy - stąd 2 targety przy założeniu równości fal
po lewej stronie nie wiadomo gdzie zakończył się układ wzrostowy - stąd 2 targety przy założeniu równości fal
bedzie obrona LT D1rafmax pisze:mnie interesuje dzis na EU co bedzie sie działo w okolicy 1,3595
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
...ciekawe pod co grasz....Bemowo1 pisze:i druga koncepcja

poztym koncepcje w fx zawsze są dwie, tak samo jak reultaty, albo up albo dół, albo zysk albo strata

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
faktycznie, jeszcze jakas TL tam jest, całkiem o niej zapomniałemCiapul pisze:bedzie obrona LT D1rafmax pisze:mnie interesuje dzis na EU co bedzie sie działo w okolicy 1,3595

masz na myśli obronę tej LT, od dołu?Ciapul pisze:bedzie obrona LT D1

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
tak to jest, albo dół albo góra, jeżeli chodzi o analizy...BOCZEK pisze:...ciekawe pod co grasz....Bemowo1 pisze:i druga koncepcjajak masz tyle koncpecji to labo hedż hedżuje hedża, albo nie wiem co
poztym koncepcje w fx zawsze są dwie, tak samo jak reultaty, albo up albo dół, albo zysk albo strata

jeżeli przebiją LT z D1, to najpierw 1.3464 a pozniej, 1.33213, i test LT z weekly, https://www.tradingview.com/x/cghaUinj/

Jutro też jest dzień.