Na edku mam kuriozalną sytuację. Nałożyły mi się sygnały SELL i BUY. Nie wiadomo co zrobić
DayTrading: Wtorek 14.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 14.01.2014
Witajcie.
Na edku mam kuriozalną sytuację. Nałożyły mi się sygnały SELL i BUY. Nie wiadomo co zrobić

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Takitam pisze:Witajcie.
Na edku mam kuriozalną sytuację. Nałożyły mi się sygnały SELL i BUY. Nie wiadomo co zrobić![]()
kupic i sprzedac
Nowy123 pisze:
Domowy Komornik dzisiaj i tak na tym połozy łape jak tylko zrobie zlecenie wypłaty. Ale przynajmniej mam wymówke żeby sie napić ,zawsze tłumacze to stresem i wysiłkiem intelektualnym
co do zjazdów to wszystko musi być skorygowane niezależnie od kierunku ,ale nie zamykam tych pozycji , dla mnie droga na SP500 i na WIG20 jest jasna ,jeszcze będą dorzucać do pieca zanim to wszystko jebnie.
Odwrotnie poszło teraz przed chwilą złoto , korekta praktycznie w punkt ,możnasobie zagrać pod cofke teraz/
hedge i czekaj ?Takitam pisze:Witajcie.
Na edku mam kuriozalną sytuację. Nałożyły mi się sygnały SELL i BUY. Nie wiadomo co zrobić![]()
bfox pisze:o matuniu eur/jpy doprowadzi mnie dziś do zawału ...czy ktoś mi powie czy on tak długo jeszcze będzie ?
to gdzies ty lapal S nie widzisz tej korekty piecio flaowej
-- Dodano: wt 14-01-2014, 18:56 --
juz sa na sptrefie oporowej 142 wiec powinni odpasc
-- Dodano: wt 14-01-2014, 19:00 --
142 - 142,30
po pierwsze to łapaŁAM
a po drugie - nie każdy jest takim specem - więc proszę o wyrozumiałość 
Uwielbiam kolegów atakujących oandian, zwłaszcza gdy ryczą paszczą ( z "Rejs")
Gdy przychodzi pojedynek, elliot z 4 falą zachodzącą na 1 to pryszcz, elliot nie rysował świeczek.
To jakaś parodia czy wy w to wierzycie ?
Nie grają setupy, grają pieniądze. Amen.
P/S Obszar NZD/USD nadal...
Gdy przychodzi pojedynek, elliot z 4 falą zachodzącą na 1 to pryszcz, elliot nie rysował świeczek.
To jakaś parodia czy wy w to wierzycie ?
Nie grają setupy, grają pieniądze. Amen.
P/S Obszar NZD/USD nadal...
bfox pisze:po pierwsze to łapaŁAMa po drugie - nie każdy jest takim specem - więc proszę o wyrozumiałość
a to przepraszam za lapaleś a co do speca jesli Pani chce tracic pieniazki i pozniej ikonki wklejac
dziękuję za dobrą radę - wezmę ją sobie do serca - i postaram się ograniczyć buźki skoro tak przeszkadzają
(wyjątkowo)
buzki nie buzki ale szkoda nerwowbfox pisze:dziękuję za dobrą radę - wezmę ją sobie do serca - i postaram się ograniczyć buźki skoro tak przeszkadzają(wyjątkowo)
co racja to racja