DayTrading: Wtorek 14.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 14.01.2014
e/u m15 - potencjalny podwójny szczyt - zasięg 1,3656
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
bfox pisze:co racja to racja
jeszcze jak NIkkie - azjaci namieszaja w nocy na USD JPY to i EUR JPY jeszcze moze wyzej zostac wyciagniete
Kurs edka do SMA200:
- ej stary spotkanie na wsparciu!
-ok
A na serio to mnie to już wali co będzie dziś na eSce się nawku$$$$łem, na szczęście udało się wykaraskać na symboliczny plus, w systemie same sprzeczne sygnały z analiz wiec literatura zaleca pozostać poza rynkiem i się dostosuje raczej
- ej stary spotkanie na wsparciu!
-ok
A na serio to mnie to już wali co będzie dziś na eSce się nawku$$$$łem, na szczęście udało się wykaraskać na symboliczny plus, w systemie same sprzeczne sygnały z analiz wiec literatura zaleca pozostać poza rynkiem i się dostosuje raczej

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
- Stały bywalec
E/J pod bandą, za chwile pewnie odwrót. hm ?
E/Jbfox pisze:o matuniu eur/jpy doprowadzi mnie dziś do zawału ...czy ktoś mi powie czy on tak długo jeszcze będzie ?
Wg mnie jeśli uda mu się wbić i pozostać chwilę (około 2dni) w białym kanale to sygnał spadkowy z EMA zostanie zanegowany - EMA najwolniejsza - niebieska - jest wzrostowa wiec sygnał z szybszych powinien zostać ignorowany. Tym samym wygeneruje się pro wzrostowy który będzie argumentem do dokładania pozycji buy.
Tego nie należy prognozować tylko do tego się dostosowywać !!Rafalszymanski21 pisze:E/J pod bandą, za chwile pewnie odwrót. hm ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
- ForexTig3r
- Maniak
38.2% poszło i jest wsparciem.
4 na abc i 5 na Draghim.
5 tak na 1.40 ?
Złoto spada...
Pzdr
4 na abc i 5 na Draghim.
5 tak na 1.40 ?
Złoto spada...
Pzdr
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
ok E J opor zaliczony USD JPY tez 

Na uj będzie teraz retest dolnej LT.
Jak nie obronią możliwy zjazd do 98-93 jak prognozują średnioterminowo.
Jak nie obronią możliwy zjazd do 98-93 jak prognozują średnioterminowo.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
-
- Stały bywalec
Nowy123 , E J teraz powinien zjechać do 138, 5, tak? dobrze kombinuje ?
edkoślimak
każda normalna para dawno wyskoczyłaby z klina w kosmos ale nie edek....
każda normalna para dawno wyskoczyłaby z klina w kosmos ale nie edek....