Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Baton pisze:Ja się z prognozą nie zgadzam, ale to nie ma znaczenia ;) Pytanie: można jakoś subskrybować Twój blog, np. w taki sposób żeby dostawać notyfikacje o nowych wpisach/odpowiedziach na maila? No i żeby to nie było jakoś skomplikowane...
Nie mam zielonego pojęcia szczerze powiedziawszy :)
Patrząc po innych blogach na blogspocie to musiałbym chyba dodać do tego jakiś przycisk gdzieś z boku wpisów żeby było na skróty ~

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Gratulacje Wuza. Jeden z najlepszych dzienników jakie czytałem kiedykolwiek na navi (oprócz kilku ostatnich stron).
Trzymam kciuki za bloga i plany na przyszłość.
Nooo, to chyba na tyle jeśli chodzi o wazelinkę. :D

Trzymaj się i rób swoje.
ciągle głupi ...

Awatar użytkownika
Nesses
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Nesses »

@ Wuza
Pojawiają się nowe wpisy na blogu wuzafx. Natomiast ten googlowski tłumacz wypacza sens wypowiedzi. Wspominałeś,że wpisy bedą jednocześnie na forum w j. ojczystym . Gdzie można ich szukać?

ps. Serdeczne dzieki za ciekawy materiał edukacyjny Życzę stanowczości i konsekwencji w działaniu

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nesses pisze:@ Wuza
Pojawiają się nowe wpisy na blogu wuzafx. Natomiast ten googlowski tłumacz wypacza sens wypowiedzi. Wspominałeś,że wpisy bedą jednocześnie na forum w j. ojczystym . Gdzie można ich szukać?

ps. Serdeczne dzieki za ciekawy materiał edukacyjny Życzę stanowczości i konsekwencji w działaniu

Na 99 % wpisy będą na blogu po Polsku i ewentualnie po ang.
Nowy dziennik jak i blog wystartują na poważnie najpóźniej od przyszłego weekendu ;)

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Wuza pisze:

Nowy dziennik jak i blog wystartują na poważnie najpóźniej od przyszłego weekendu ;)

Dzięki Wuza ta język polski, bo ja poza "change money" praktycznie nic nie kumam. A tak będzie można się cały czas edukować. Powiedz na jakiej zamierzasz grać dźwigni?
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Adrianoforex pisze:
Wuza pisze:

Dzięki Wuza ta język polski, bo ja poza "change money" praktycznie nic nie kumam. A tak będzie można się cały czas edukować. Powiedz na jakiej zamierzasz grać dźwigni?

Jeżeli broker zgodzi się na zmianę to na 1:20 ~ jeżeli nie to 1:100 ale bez jej wykorzystania.
Więcej będę wiedział po wizycie w Warszawie w przyszłym tyg :)

Co do bloga i dziennika, dziennik na forum będzie w podobnej formie jak dotychczas, napewno z większą ilością aktualizacji co do wejść live itp.
Blog natomiast będzie miejscem do analiz w dłuższym terminie plus moich tekstów na temat poszczególnych aspektów analiz technicznej czy ogólnie tradingu ale też wszystkiego tego co otacza mój trading czyli pewnie jakieś wyjazdy i sprawy mniej związane z tradingiem które tutaj byłyby nie związane z tematem forum.

Baton
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Baton »

Kiedy aktualizacja bloga? Podoba mi się bardzo co piszesz, ale czemu tak rzadko?

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Baton pisze:Kiedy aktualizacja bloga? Podoba mi się bardzo co piszesz, ale czemu tak rzadko?
Przecież wszystko jest tam napisane :)
Jutro rano jadę do Warszawy na 2 dni, po paru rozmowach blog powinien ruszyć tak jak i dziennik z pełną mocą najpóźniej w weekend.

Awatar użytkownika
sureshot
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sureshot »

dopiero teraz zajrzalem na twojego bloga i widze ze ma byc to blog prawdziwego pro po angielsku, nie zebym sie czepial. ale niektore bledy po prostu raza po oczach zwlaszca ten
"That's going to be an more intraday analysis then an longer term one." - wszedzie wstawiasz "an"
jest jeszcze troche mistejkow, ale moze z czasem sie wyrobisz ;)

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Nie jest az tak zle. Wuza musi pamietac ze przed spolgloska zawsze jest "a" ( a car) przed samogloska jest "an" ( an apple) oczywiscie sa wyjatki...
wuza pamietaj ze:
then - potem
than - niz
:564:
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

ODPOWIEDZ