DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
gdzie się dax wybiera ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ejek to samo, następne wsparcie to dopiero 138,3 - 9
?????
teoretycznie up powinno być jeszcze
teoretycznie up powinno być jeszcze
patrz ropa dziś zrobiła prawie stop pipek w jedną i sto w drugą, EJ, też zrobił sto w duł, kable też sto w dółpedro pisze:czy trudno jest zarobic 31 pipsow dziennie?
DA rade, ale...
jak przy takich ruchach i pół rocznym doświadczeniem nie złapiesz 30 pipsów, to albo dużo pracy przed tobą, albo po prostu się nie nadajeszrafmax pisze:odpowiedz na tak postawione pytanie jest tylko jedna:
zalezy dla kogo
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
jest możliwość otwarcia dwóch kont w jednym czasie w mt4?
albo dwóch mt4?
albo dwóch mt4?
Ja mam 4 instalki MT4 odpalone w tym samym momencie, ale sa poinstalowane w innych katalogach: dostep do tego samego kontapr7emo pisze:jest możliwość otwarcia dwóch kont w jednym czasie w mt4?
albo dwóch mt4?
Marcin30 pisze:nowy,
widzisz jakieś znaczące wsparcie dla rzeźnika, jak dopiero okolica 166,80?
168 cel
a tu taka analogia
Pewnie drabinka inwestycyjna , jednak na forexie to o wiele trudniejsze niż np. na papierach. jeżeli dobrze rozumiem ,chodzi mu o inwestowanie początkowego kapitału i ustawianie TP w takim miejscu , żeby każdym kolejnym razem mógł zainwestować kapitał wcześniejszy+ zysk.
200zł x TP na 10% zysku daje 220zł, które reinwestuje w całości ponawiając schemat, czyli kolejne zagranie daje 242, 266, 292 ,322............... itp. tym schematem. ale z 200zł 1MLN przy założeniu 10% zysku potrzebuje dźwigni 1:100 i 0.1%ruchu na danym walorze jednorazowo. dla przykładu złoto dzisiaj 0.27%
3mam kciuki Pedro
niby takie proste a jednak dzięki zobacze do ilu dojade
pozdr
200zł x TP na 10% zysku daje 220zł, które reinwestuje w całości ponawiając schemat, czyli kolejne zagranie daje 242, 266, 292 ,322............... itp. tym schematem. ale z 200zł 1MLN przy założeniu 10% zysku potrzebuje dźwigni 1:100 i 0.1%ruchu na danym walorze jednorazowo. dla przykładu złoto dzisiaj 0.27%
3mam kciuki Pedro

fantastyka naukowa , nie da sie inwestować takich kwot jednorazowo na żadnej gdziełdzie w żadną spółke czy instrument.[/quote]
niby takie proste a jednak dzięki zobacze do ilu dojade
pozdr
BOCZEK pisze:patrz ropa dziś zrobiła prawie stop pipek w jedną i sto w drugą, EJ, też zrobił sto w duł, kable też sto w dółpedro pisze:czy trudno jest zarobic 31 pipsow dziennie?
DA rade, ale...
i ile z tego wyciągnałeś?
rafmax pisze:odpowiedz na tak postawione pytanie jest tylko jedna:
zalezy dla kogo
halo, halooo, tu ziemiaBOCZEK pisze:jak przy takich ruchach i pół rocznym doświadczeniem nie złapiesz 30 pipsów, to albo dużo pracy przed tobą, albo po prostu się nie nadajesz

jako równość fal - zygzak
http://www.zerohedge.com/news/2014-01-1 ... 0-drawdown
GOLDUS znowu sie wstrzeli z prgnoza na SP500 jak to ze na koniec 2013 1850

http://www.zerohedge.com/news/2014-01-1 ... 0-drawdown
GOLDUS znowu sie wstrzeli z prgnoza na SP500 jak to ze na koniec 2013 1850