wizji na dziś nie mam
DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
fajnie chopaki że tak sobie patrzycie na to H6, ale nikt nie widzi tego W1. ja jednak tutaj bedę obastrawiał na konsolę rzedu plus minu 600 pipsów, czyli ze przez najbliższe 3miesiące nie przebijemy ani 1,350 ani 1,410
wizji na dziś nie mam
wizji na dziś nie mam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
właśnie w tym upatruję całą istotępedro pisze:a Twoje założenie sugeruje przebicie jej : ) ... myślisz, że dadzą rade?
powracając do h6 - tam są 4 prostokąty - zielony i niebieski - tam mogą wypadać targety dla spadków (nie nanosiłem wersji alternatywnych
-- Dodano: 13 sty 2014, 11:53 --
mamy bardzo zbliżony poglądBOCZEK pisze:fajnie chopaki że tak sobie patrzycie na to H6, ale nikt nie widzi tego W1. ja jednak tutaj bedę obastrawiał na konsolę rzedu plus minu 600 pipsów, czyli ze przez najbliższe 3miesiące nie przebijemy ani 1,350 ani 1,410
wizji na dziś nie mam
-- Dodano: 13 sty 2014, 11:58 --
kabel - tu jeszcze pewnie pomieszają trochę
Yeny raczej S, ropa brent, też raczej S, ale tam moze być dzis mocne pierdo*****
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
rzenik robi nam ladna C lub 3 fale korekty robia i zygzaka a E J zgodnie z planem okolice 141 wspracie ja kto przejda 140
ale tutaj juz U J musialo by pomoc bardziej i RISK OFF pod indeksy sp500
ale tutaj juz U J musialo by pomoc bardziej i RISK OFF pod indeksy sp500
co do kabla - tu jeszcze trójkąt może powstać - a z niego wiadomo jakie scenariusze.....
jaki q**** trójkąt?
Tak myślę!
Tak myślę!
Bemowo1 pisze:co do kabla - tu jeszcze trójkąt może powstać - a z niego wiadomo jakie scenariusze.....
PadłemBOCZEK pisze:jaki q**** trójkąt?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
ależ Ty tajemniczy jestes. . .Bemowo1 pisze:właśnie w tym upatruję całą istotępedro pisze:a Twoje założenie sugeruje przebicie jej : ) ... myślisz, że dadzą rade?
powracając do h6 - tam są 4 prostokąty - zielony i niebieski - tam mogą wypadać targety dla spadków (nie nanosiłem wersji alternatywnych
-- Dodano: 13 sty 2014, 11:53 --
mamy bardzo zbliżony poglądBOCZEK pisze:fajnie chopaki że tak sobie patrzycie na to H6, ale nikt nie widzi tego W1. ja jednak tutaj bedę obastrawiał na konsolę rzedu plus minu 600 pipsów, czyli ze przez najbliższe 3miesiące nie przebijemy ani 1,350 ani 1,410
wizji na dziś nie mam
edi na h4 mowi mi, lecimy po 1.40, a na w1, mowi że maxa juz osiagnelismy .... https://www.tradingview.com/x/jkr0jH0W/
hm,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
symetryczny - w wyniku trendu horyzontalnegoBOCZEK pisze:jaki q**** trójkąt?
qumać q.... mac!