wizji na dziś nie mam

właśnie w tym upatruję całą istotępedro pisze:a Twoje założenie sugeruje przebicie jej : ) ... myślisz, że dadzą rade?
mamy bardzo zbliżony poglądBOCZEK pisze:fajnie chopaki że tak sobie patrzycie na to H6, ale nikt nie widzi tego W1. ja jednak tutaj bedę obastrawiał na konsolę rzedu plus minu 600 pipsów, czyli ze przez najbliższe 3miesiące nie przebijemy ani 1,350 ani 1,410
wizji na dziś nie mam
Bemowo1 pisze:co do kabla - tu jeszcze trójkąt może powstać - a z niego wiadomo jakie scenariusze.....
PadłemBOCZEK pisze:jaki q**** trójkąt?
ależ Ty tajemniczy jestes. . .Bemowo1 pisze:właśnie w tym upatruję całą istotępedro pisze:a Twoje założenie sugeruje przebicie jej : ) ... myślisz, że dadzą rade?
powracając do h6 - tam są 4 prostokąty - zielony i niebieski - tam mogą wypadać targety dla spadków (nie nanosiłem wersji alternatywnych
-- Dodano: 13 sty 2014, 11:53 --
mamy bardzo zbliżony poglądBOCZEK pisze:fajnie chopaki że tak sobie patrzycie na to H6, ale nikt nie widzi tego W1. ja jednak tutaj bedę obastrawiał na konsolę rzedu plus minu 600 pipsów, czyli ze przez najbliższe 3miesiące nie przebijemy ani 1,350 ani 1,410
wizji na dziś nie mam
symetryczny - w wyniku trendu horyzontalnegoBOCZEK pisze:jaki q**** trójkąt?