Dzięki. Cholera człowiek całe życie się uczy i głupi umieraraposo pisze:Nie musisz na nowo wszystkiego ustawiać. Wystarczy, że przeciągniesz z okna Rynek daną parę walutową i "puścisz" ją na starym wykresie. Wszystko jest zapamiętane.
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- uciekinier
- Pasjonat

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
- ArmadaMarkets
- Pasjonat

Witam
Rozpoczęliśmy już proces zmiany symboli na te bez końcówki .arm, informowaliśmy o tym również na forum. Każdy Klient, któremu zmieniamy nazwy symboli, otrzymuje od nas maila z informacją o tym (prosimy sprawdzić folder SPAM).
Email zawiera między innymi link do naszej strony ze wskazówkami:
http://www.armadamarkets.pl/wskazowki/
punkt 3
gdzie opisane jest dokładnie, jak postępować po zmianie symboli, aby nie było potrzeby ponownego tworzenia swoich ustawień.
Rozpoczęliśmy już proces zmiany symboli na te bez końcówki .arm, informowaliśmy o tym również na forum. Każdy Klient, któremu zmieniamy nazwy symboli, otrzymuje od nas maila z informacją o tym (prosimy sprawdzić folder SPAM).
punkt 3
gdzie opisane jest dokładnie, jak postępować po zmianie symboli, aby nie było potrzeby ponownego tworzenia swoich ustawień.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Rynek nie działa !
-- pn 13-01-2014, 19:11 --
Czy ta awaria to jakaś chwilówka, czy coś poważniejszego?
Wszystko działa i chyba działało 30 min temu też.bunkier1 pisze:Rynek nie działa !
Forexnese IB: IC Markets, Pepperstone, Global Prime (bezpośrednia zniżka prowizyjna). Link w profilu. Support dla klientów w języku polskim - szczegóły na priv.
ale dlaczego wyskoczyło,że rynek nie działa, a teraz czeka na aktualizację ponad pół godziny!
-
mariusztrader
- Gaduła

bunkier1, wiadomość od przedstawiciela Armady, pewnie masz z tym problem...
ArmadaMarkets pisze:Witam
punkt 3
"Nie ma rzeczy niemożliwych, istnieją jedynie trudne do zrealizowania"
A ja powroce do tematu poslizgow:
moje ostatnie 10 transakcji (skladam zlecenia na demo i kopiowane sa na real aby miec dokladne porownanie co do poslizgow - gram tylko i wylacznie o zlecenia oczekujace wiec nie ma to wplywu na poslizg):
-0.9
-0.3
-0.8
-11.1
-0.2
-0.1
-0.3
-1.7
-0.1
-0.8
Tak wyglada roznica pomiedzy wynikiem na demo a na real . Wnioski Panowie i Panie wyciagnijcie samemu.
Pozdrawiam
moje ostatnie 10 transakcji (skladam zlecenia na demo i kopiowane sa na real aby miec dokladne porownanie co do poslizgow - gram tylko i wylacznie o zlecenia oczekujace wiec nie ma to wplywu na poslizg):
-0.9
-0.3
-0.8
-11.1
-0.2
-0.1
-0.3
-1.7
-0.1
-0.8
Tak wyglada roznica pomiedzy wynikiem na demo a na real . Wnioski Panowie i Panie wyciagnijcie samemu.
Pozdrawiam
wniosek: demo to jednak nie real 
Litości...., nie podoba Ci się piaskownica to zabierz swoje zabaki i znajdź sobie inną, najlepiej MM. Poza tym co to za dane? Jaka para walutowa? Jaki sposób zamnknięcia pozycji? Ile było pozycji zyskownych? Ile stratnych? Jaki okres czasu trwały te "testy" i dlaczego aż 10 transakcjigmpgmp pisze:A ja powroce do tematu poslizgow:
-0.9
-0.3
-0.8
-11.1
-0.2
-0.1
-0.3
-1.7
-0.1
-0.8
Pozdrawiam
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
Wiesz podalem tylko ostatnie 10 zagran ale jak to piszesz "testy" maja ok 200 zagran ale nie chcialem tu wklejac calej litanii. Wg mnie nie ma znaczenia jaka para walutowa , czy tez SL , TP czy BE (tak tylko zamykane sa moje zlecenia) - liczy sie wynik a wlasciwie jego roznica pomiedzy okreslonym w parametrach zlecenia od osiagnietego .
Napisalem to gdyz w 95 % przypadkow odbiega on na minus (moze pare razy zlecenie bylo otwierane po cenie jaka zadeklarowalem).
Pozdrawiam
PS
W koncu to watek nt tego brokera (ale moze dla niego pracujesz i tak sie uniosles )
Napisalem to gdyz w 95 % przypadkow odbiega on na minus (moze pare razy zlecenie bylo otwierane po cenie jaka zadeklarowalem).
Pozdrawiam
PS
W koncu to watek nt tego brokera (ale moze dla niego pracujesz i tak sie uniosles )