Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
TP nie sprawdza ceny wejścia tylko cenę aktualną i dlatego nie wyrzuciło Ci żadnego błędu. Szczęście w nieszczęściu, że jeszcze dostałeś poślizg w TP na +
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Do skalpowanka używam OTC, TP był ustawiony na 20 pips. (Recz jasna na +20 pips)raposo pisze: Otworzyłeś pozycję, kurs poszedł w dół, ustawiłeś TP nad ceną aktualną ale poniżej ceny wejścia w longa. I pach, kurs wrócił, a Ty odnotowałeś stratę. Czyli sam zaaplikowałeś sobie Take Loss. I właśnie jak się przyjrzymy wykresowi M1 to takie rozwiązanie jest najbardziej prawdopodobne.
EDIT: Oczywiście OCT

Przeginają pałę. Dzisiaj miałem ujemny poślizg na tp - 1 pips. To jest horrendum
Musisz poszukać brokera z większą liczbą dostawców , żaden broker poza MM nie da Ci gwarantowanego stop losu . Tu zarówno w przypadku stop loss oraz take profit ustawiony poziom nie jest gwarantowany tylko jest poziomem aktywacji zalecenia i jak zostanie ostatecznie zamknięte zależy zarówno od sytuacji na rynku oraz zleceń dostępnych. Moim zdaniem po aktywacji zlecenia czyli dojściu do wartości ustawionej zlecenie zostaje zamknięte po najszybciej dostępnej cenie i tyle w temacie.
-- pt 10-01-2014, 19:53 --
Mógłby ktoś podesłać mi screen jak wyglądał wykres EURUSD M1 na koncie real w Armadzie dziś w okolicach godziny 14.30 ?
Będę wdzięczny
-- pt 10-01-2014, 19:53 --
Mógłby ktoś podesłać mi screen jak wyglądał wykres EURUSD M1 na koncie real w Armadzie dziś w okolicach godziny 14.30 ?
Będę wdzięczny
" Byki i niedźwiedzie mają swoje miejsce przy stole, a tylko osły zostają o suchym pysku "
majkiel90 pisze: Mógłby ktoś podesłać mi screen jak wyglądał wykres EURUSD M1 na koncie real w Armadzie dziś w okolicach godziny 14.30 ?
Będę wdzięczny
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jest prosta sprawa ja miałem stopa dzis zabezpieczoną pozycje na +30 pipsów zamkneło mi podczas publikacji na + 15 pipsów no co mam powiedziec ..... swiadczy to o brokerze tyle ....
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
To jest słowo klucz - publikacja danych.mosek pisze:podczas publikacji
Mniej więcej od 3 lat próbuję ludziom uzmysłowić czym może się skończyć gra na danych u brokera STP/ECN. I nic.
Powtarzam w sumie po raz 34234234 - Miewałem u Dukasa poślizgi nawet po 80 pips...
transakcja zawarta rano przed publikacja co to ma za znaczenie chodzi o zamkniecie tyle w temacie
'Chwytamy trend za jaja i wykręcamy tak, że się zesra pipsami. Nasz plan to trzymać się planu. Przejdziemy przez sesję jak gówno przez rurę.'
Ale napisałeś że zamknęło podczas publikacji danych. Co za znaczenie ma kiedy otwierałeś ? Żadne. Grałeś na danych i oto efekt.
ok zamkneło podczas danych tyle