DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 13.01.2014
Poszedł ładnie ejek i rzeźnik...zgodnie z planem.
Jakoś we wcześniejszych postach nie widzę Twojego z jakimkolwiek planem...Marcin30 pisze:Poszedł ładnie ejek i rzeźnik...zgodnie z planem.
na kablu jakies dane? nic nie ma na ff
sureshot pisze:na kablu jakies dane? nic nie ma na ff
czy muszą być dane żeby działo się coś na walucie nie sądze

musza musza, tylko nie zawsze, od razu sa podawane do publicznej wiadomosci, a czasem w ogole
chłopaki z BOE oglądają strony na forex nawigatorze i moja piątkowa analiza im się bardzo spodobałasureshot pisze:musza musza, tylko nie zawsze, od razu sa podawane do publicznej wiadomosci, a czasem w ogole
i prosze mamy wyjasnienie
)

ale nie mówie jeszcze hoooopsureshot pisze:i prosze mamy wyjasnienie)

-- Dodano: 13 sty 2014, 10:41 --
kangur rozpocznie korektę wzrostów, lub zakończył korektę spadków
dobry,
rzeźnik, możliwy pullback, w okolice 170.40 - 70.80 ... ale nie konieczny, bo idzie jak na sznurku prowadzony... https://www.tradingview.com/x/fPNrNRzM/ ... ja w tym pociągu, od 172.09
rzeźnik, możliwy pullback, w okolice 170.40 - 70.80 ... ale nie konieczny, bo idzie jak na sznurku prowadzony... https://www.tradingview.com/x/fPNrNRzM/ ... ja w tym pociągu, od 172.09

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Wyłamanie dołem na eur/usd
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.