na początek chce zacząć od 10tyś i zapewne na początek będzie to DT choć docelowo wolałbym w dłuższym terminie...krinvest pisze:Wszystko zależy jakim kapitałem dysponujesz , właściwie to on ustala bariery , albo ich brak. Zalezy tez co chcesz grać , czy tez DT ?spekulant_fx pisze:Skoro zbliża się weekend mam do was pytanie nie związane stricte ale powiązane z fx a mianowicie,czy możecie polecić mi jakiś konto maklerskie do inwestowania na GPW,a jeżeli posiadacie doświadczenie na co zwrócić szczególną uwagę przy zakładaniu takiego konta...będę wdzięczny dziękuje
DayTrading: Piątek 10.01.2014
- spekulant_fx
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
spekulant_fx pisze:na początek chce zacząć od 10tyś i zapewne na początek będzie to DT choć docelowo wolałbym w dłuższym terminie...krinvest pisze:Wszystko zależy jakim kapitałem dysponujesz , właściwie to on ustala bariery , albo ich brak. Zalezy tez co chcesz grać , czy tez DT ?spekulant_fx pisze:Skoro zbliża się weekend mam do was pytanie nie związane stricte ale powiązane z fx a mianowicie,czy możecie polecić mi jakiś konto maklerskie do inwestowania na GPW,a jeżeli posiadacie doświadczenie na co zwrócić szczególną uwagę przy zakładaniu takiego konta...będę wdzięczny dziękuje
To jak nie miałes nigdy do czynienia to polecam Ci odpalić demo najpierw,bo to zupełnie inna para kaloszy.

Jak masz pytania jakies konkretne to w miare możliwości pomoge , wiec możesz śmiało pisac na skrzynkę.
jak duża kwota - 1-2 miliony złotych to zrób wypłatę i przeprowadź się do Hondurasu lub Laosu. Urwij wszystkie kontakty - zapuść brodę zapuść włosy(lub ogol głowę, zgol wąsy) - tu różne konfiguracjeśw. Franciszek pisze:Z góry sorry za offtopic, zleciłem rano wypłatę środków, broker zrobił dwa przelewy zamiast jednego, co z tym fantem zrobić? Miał ktoś podobną sytuację?
a jak mała kwota to zgłoś to do brokera
Siedze i myśle nad Elliote na eur/usd i na nterwale D1 to jak sie patrzy tworzy się dopiero piąta fala wyższego rzedu. Inaczej być nie chce.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
to z niższego int mam coś co namiesza Tobie w głowieyeahman pisze:Siedze i myśle nad Elliote na eur/usd i na nterwale D1 to jak sie patrzy tworzy się dopiero piąta fala wyższego rzedu. Inaczej być nie chce.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GPW i DT?????????????????????????????????????????????????????spekulant_fx pisze:Skoro zbliża się weekend mam do was pytanie nie związane stricte ale powiązane z fx a mianowicie,czy możecie polecić mi jakiś konto maklerskie do inwestowania na GPW,a jeżeli posiadacie doświadczenie na co zwrócić szczególną uwagę przy zakładaniu takiego konta...będę wdzięczny dziękuje
chyba przejdź na int miesięczny - i kup beczkę do kiszenia
idź w tym kierunku co rynekMARFOR pisze:jak wy to robicie, że zarabiacie ja co bym nie robił to i tak rynek w przeciwnym kierunku idzie.
może ktoś powie jak może być w poniedziałek na eur/usd

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Moja interpretacjaBemowo1 pisze:to z niższego int mam coś co namiesza Tobie w głowieyeahman pisze:Siedze i myśle nad Elliote na eur/usd i na nterwale D1 to jak sie patrzy tworzy się dopiero piąta fala wyższego rzedu. Inaczej być nie chce.

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Nic z tej przeróbki nie wynika Kolego!!!yeahman pisze:Moja interpretacjaBemowo1 pisze:to z niższego int mam coś co namiesza Tobie w głowieyeahman pisze:Siedze i myśle nad Elliote na eur/usd i na nterwale D1 to jak sie patrzy tworzy się dopiero piąta fala wyższego rzedu. Inaczej być nie chce.
Powinieneś takie argumenty przedstawić