103,92 witaj w klubiepsxor pisze:Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4
DayTrading: Piątek 10.01.2014
Re: DayTrading: Piątek 10.01.2014
czytałem go tez przez caly tydzień jego wypowiedzi i wszystko mu się zgralo,a ja glupi zwatpilem w niegoyeahman pisze:Co wam powiem to wam powiem ale ostatnio Rogalski dobrze kombinował..
25 pipsow to nie majatek, ale miejsce dobre, nawet bardzo. Mala pozycja takze.. dzisiaj chyba wyjde na 0yeahman pisze:spadający nożykpsxor pisze:Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4
to wrzuć weekly i widełki narysuj, no i wspomniany wcześniej rx na niższym tf -yeahman pisze:u nie na edku jest niby wzrostowo ale kurs poza kopertami - uzywam 12% z 20 okresów - co informuje mnie ze ruch był zbyt dynamiczny i wypadało by zachować wstrzemięźliwość cielesno emocjonalną
Jemu sie bardzo często zgadza , mówiłem to przy okazji tego , jak kiedys któryś z kolegów wrzucił link. To jego zjechaliście , a mnie wyśmialiściehrabia pisze:czytałem go tez przez caly tydzień jego wypowiedzi i wszystko mu się zgralo,a ja glupi zwatpilem w niegoyeahman pisze:Co wam powiem to wam powiem ale ostatnio Rogalski dobrze kombinował..
czekam na sygnał do korekty na edłardzie nożycorękim
Powoli zaczyna sie to klarowac pod ale urwal i jazda w dol na edku i kablu, i ujek up albo przystanek przed wzrostami dalszymi, ja gumy zalozylem na instrumenty, takze spokojnie moge odejsc od kompa i spojrzec za kilka H i powiedziec Ku... albo ale miło
pozdro
Rogalski to ma tak - ma fale 2-3 tygodnie że dojedzie edka dosłownie co do 5 pipów!! Ale... właśnie, potem ma fale że idzie zupelnie inaczej. I tak w kółko
A co do jena -t oz tym spdającym noże to joke - gra na osłabienie jena nie jest zła
dobra okazja do lapania longów ale ja się na to nie porywam bo system siedzi na edku.
A co do jena -t oz tym spdającym noże to joke - gra na osłabienie jena nie jest zła
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
rzeznik h4: https://www.tradingview.com/x/TCcQ4cqv/
@krinvest: bądźmy w kontakcie
... i Tobie też, życzliwości i pomyślności 
@krinvest: bądźmy w kontakcie
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jak wy to robicie, że zarabiacie ja co bym nie robił to i tak rynek w przeciwnym kierunku idzie.
może ktoś powie jak może być w poniedziałek na eur/usd
może ktoś powie jak może być w poniedziałek na eur/usd
yeahman, nie kompromituj sie, jak spada piszesz ze spadajacy noz, jak sie odbije ze zartowałes.
UJ +30 zrealizowane, czas 15 min:)
UJ +30 zrealizowane, czas 15 min:)