103,92 witaj w klubiepsxor pisze:Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4

103,92 witaj w klubiepsxor pisze:Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4
czytałem go tez przez caly tydzień jego wypowiedzi i wszystko mu się zgralo,a ja glupi zwatpilem w niegoyeahman pisze:Co wam powiem to wam powiem ale ostatnio Rogalski dobrze kombinował..
25 pipsow to nie majatek, ale miejsce dobre, nawet bardzo. Mala pozycja takze.. dzisiaj chyba wyjde na 0yeahman pisze:spadający nożykpsxor pisze:Poszedl buy na ujku po 104 SL 25 pipsow ponizej dołków z h4
to wrzuć weekly i widełki narysuj, no i wspomniany wcześniej rx na niższym tf -yeahman pisze:u nie na edku jest niby wzrostowo ale kurs poza kopertami - uzywam 12% z 20 okresów - co informuje mnie ze ruch był zbyt dynamiczny i wypadało by zachować wstrzemięźliwość cielesno emocjonalną
Jemu sie bardzo często zgadza , mówiłem to przy okazji tego , jak kiedys któryś z kolegów wrzucił link. To jego zjechaliście , a mnie wyśmialiściehrabia pisze:czytałem go tez przez caly tydzień jego wypowiedzi i wszystko mu się zgralo,a ja glupi zwatpilem w niegoyeahman pisze:Co wam powiem to wam powiem ale ostatnio Rogalski dobrze kombinował..