DayTrading: Czwartek 09.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 10 sty 2014, 00:00

Wzrost
11
35%
Bez zmian
2
6%
Spadek
18
58%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
kk.dreamer
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 09.01.2014

Nieprzeczytany post autor: kk.dreamer »

hej chłopoki :mrgreen: . U m nie też caly dzien na forum przerwa techniczna, a tu widze wpisy, dziwne :)
Jak myslicie, jakie dalsze losy edka?
Ostatnio zmieniony 09 sty 2014, 20:31 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Słabo zaczynam widzieć tego mojego sella :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

Awatar użytkownika
yareck1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: yareck1 »

yeahman pisze:
yareck1 pisze:na czym jest oparty system, jeżeli można zapytać? co Cię skłania do zajęcia pozycji? rozumiem że jest to system ręczny...
Mediana co za tym idzie price action równierz i średnie kroczace. MEdiana wykorzystywana jest nie z AP ale z wszechstronnej analizy struktury. Obecnie jest manual ale myślę o robocie - jednak z tym nie miałem jeszcze doświdczenia i nei wiem jak sie za to zabrac

ciekawa sprawa też się trochę tym bawiłem, jeżeli chodzi o robota to pogadaj z jarek67, jest mistrzem w tych sprawach, znajdziesz go bez problemu chocby z journala albo z opcji szukaj :) polacam bo myślę, że jest Ci w stanie bardzo pomóc i wiele podpowiedzieć, pozdrawiam
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową :D

spontfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: spontfx »

hello
Mam pytanko
Poniewaz glowie gram na GOLD chcialbym sie zapytac ile puntkow od ceny mozecie postawic SL TP ?

W XTB 200 pkt! nie wiem czy to normalne

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

szczudlo6 pisze:Jutro ważne dane o 14:30 z rynku pracy w USA jeśli nie pokonają wsaprcie 1,3540-50 to prawdopodobnie poleci w stronę słońca czyli pierwszy opór 1,3650, a docelowo 1,37... rynek zweryfikuje :]
http://www.youtube.com/watch?v=GpCmSmbhtRs

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

spontfx pisze:hello
Mam pytanko
Poniewaz glowie gram na GOLD chcialbym sie zapytac ile puntkow od ceny mozecie postawic SL TP ?

Ja przed chwilą spokojnie wstawiłem SL na poziomie 150$ :D więc chyab coś nie gra u Ciebie - ale to fakt u nich co chwile coś nie trybi...
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

spontfx
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: spontfx »

yeahman pisze:
spontfx pisze:hello
Mam pytanko

Ja przed chwilą spokojnie wstawiłem SL na poziomie 150$ :D więc chyab coś nie gra u Ciebie - ale to fakt u nich co chwile coś nie trybi...
nie
SL na poziomie 2$
a chcialbym 1 np.

Awatar użytkownika
Marcin30
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Marcin30 »

Nowy, jesteś???

Co z Ujkiem i Ejkiem. Na Ejku gram S, mam nadzieję na wyjście dołem z flagi i dalej down.
UJEK coś słabo dzisiaj, przy korekcie S&P powinien przetestować 104
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
yareck1
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: yareck1 »

u/j gram z 104.80 sell SL przestawiłem na 105.10 i tp otwarte ale raczej na taki scalp wiekszy, ogolnie poziom 103.70 był bardzo dobrym oporem i powinni tam wrócić w niedługim terminie, tak mi zwrocil na to uwage kolega i to rzeczywiscie moze sie stac, bo takie mocne opory zazwyczaj są testowane...
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową :D

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

psxor pisze:Sle stosuje tylko jak nie jestem pewien pary w 80%, jak jestem pewien to nie uzywam SLi i dosredniam. Am bardzo duze depo i stosuje odpowiednio male pozycje do mojego depo, co daje mi wiele mozliwosci, jeszcze nigdy sie nie wyzerowalem, ale bywalo tak ze pozycja wisiala mi np. 6 miesiecy zanim sie wrocila i zarobila na siebie albo odrobila swap
czyli złota zasada: nie tracić na żadnej pozycji... :)
mało zarobić, ale nic nie stracić
sądzę, że rozsądnie.
ja jeszcze muszę brokera zmienić bo obecny to masakra (lepiej nie pytajcie jaki). Wiem, ze jest osobny wątek o tym - ale wybrałem mForex lub Admirala - dobry wybór?.... A to co teraz mam to..... :/
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany