Jak myslicie, jakie dalsze losy edka?
yeahman pisze:Mediana co za tym idzie price action równierz i średnie kroczace. MEdiana wykorzystywana jest nie z AP ale z wszechstronnej analizy struktury. Obecnie jest manual ale myślę o robocie - jednak z tym nie miałem jeszcze doświdczenia i nei wiem jak sie za to zabracyareck1 pisze:na czym jest oparty system, jeżeli można zapytać? co Cię skłania do zajęcia pozycji? rozumiem że jest to system ręczny...
http://www.youtube.com/watch?v=GpCmSmbhtRsszczudlo6 pisze:Jutro ważne dane o 14:30 z rynku pracy w USA jeśli nie pokonają wsaprcie 1,3540-50 to prawdopodobnie poleci w stronę słońca czyli pierwszy opór 1,3650, a docelowo 1,37... rynek zweryfikuje :]
Ja przed chwilą spokojnie wstawiłem SL na poziomie 150$spontfx pisze:hello
Mam pytanko
Poniewaz glowie gram na GOLD chcialbym sie zapytac ile puntkow od ceny mozecie postawic SL TP ?
W XTB 200 pkt! nie wiem czy to normalne
nieyeahman pisze:Ja przed chwilą spokojnie wstawiłem SL na poziomie 150$spontfx pisze:hello
Mam pytanko
Poniewaz glowie gram na GOLD chcialbym sie zapytac ile puntkow od ceny mozecie postawic SL TP ?
W XTB 200 pkt! nie wiem czy to normalnewięc chyab coś nie gra u Ciebie - ale to fakt u nich co chwile coś nie trybi...
czyli złota zasada: nie tracić na żadnej pozycji...psxor pisze:Sle stosuje tylko jak nie jestem pewien pary w 80%, jak jestem pewien to nie uzywam SLi i dosredniam. Am bardzo duze depo i stosuje odpowiednio male pozycje do mojego depo, co daje mi wiele mozliwosci, jeszcze nigdy sie nie wyzerowalem, ale bywalo tak ze pozycja wisiala mi np. 6 miesiecy zanim sie wrocila i zarobila na siebie albo odrobila swap