Jak myslicie, jakie dalsze losy edka?
DayTrading: Czwartek 09.01.2014
- kk.dreamer
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 09.01.2014
hej chłopoki
. U m nie też caly dzien na forum przerwa techniczna, a tu widze wpisy, dziwne 
Ostatnio zmieniony 09 sty 2014, 20:31 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
Słabo zaczynam widzieć tego mojego sella 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
yeahman pisze:Mediana co za tym idzie price action równierz i średnie kroczace. MEdiana wykorzystywana jest nie z AP ale z wszechstronnej analizy struktury. Obecnie jest manual ale myślę o robocie - jednak z tym nie miałem jeszcze doświdczenia i nei wiem jak sie za to zabracyareck1 pisze:na czym jest oparty system, jeżeli można zapytać? co Cię skłania do zajęcia pozycji? rozumiem że jest to system ręczny...
ciekawa sprawa też się trochę tym bawiłem, jeżeli chodzi o robota to pogadaj z jarek67, jest mistrzem w tych sprawach, znajdziesz go bez problemu chocby z journala albo z opcji szukaj
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
hello
Mam pytanko
Poniewaz glowie gram na GOLD chcialbym sie zapytac ile puntkow od ceny mozecie postawic SL TP ?
W XTB 200 pkt! nie wiem czy to normalne
Mam pytanko
Poniewaz glowie gram na GOLD chcialbym sie zapytac ile puntkow od ceny mozecie postawic SL TP ?
http://www.youtube.com/watch?v=GpCmSmbhtRsszczudlo6 pisze:Jutro ważne dane o 14:30 z rynku pracy w USA jeśli nie pokonają wsaprcie 1,3540-50 to prawdopodobnie poleci w stronę słońca czyli pierwszy opór 1,3650, a docelowo 1,37... rynek zweryfikuje :]
Ja przed chwilą spokojnie wstawiłem SL na poziomie 150$spontfx pisze:hello
Mam pytanko
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
nieyeahman pisze:Ja przed chwilą spokojnie wstawiłem SL na poziomie 150$spontfx pisze:hello
Mam pytanko
W XTB 200 pkt! nie wiem czy to normalnewięc chyab coś nie gra u Ciebie - ale to fakt u nich co chwile coś nie trybi...
SL na poziomie 2$
a chcialbym 1 np.
Nowy, jesteś???
Co z Ujkiem i Ejkiem. Na Ejku gram S, mam nadzieję na wyjście dołem z flagi i dalej down.
UJEK coś słabo dzisiaj, przy korekcie S&P powinien przetestować 104
Co z Ujkiem i Ejkiem. Na Ejku gram S, mam nadzieję na wyjście dołem z flagi i dalej down.
UJEK coś słabo dzisiaj, przy korekcie S&P powinien przetestować 104
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
u/j gram z 104.80 sell SL przestawiłem na 105.10 i tp otwarte ale raczej na taki scalp wiekszy, ogolnie poziom 103.70 był bardzo dobrym oporem i powinni tam wrócić w niedługim terminie, tak mi zwrocil na to uwage kolega i to rzeczywiscie moze sie stac, bo takie mocne opory zazwyczaj są testowane...
-Przepraszam, czy ma Pani rozmienić 200 zł? - Nie!, - To poproszę jedną gumę balonową 
czyli złota zasada: nie tracić na żadnej pozycji...psxor pisze:Sle stosuje tylko jak nie jestem pewien pary w 80%, jak jestem pewien to nie uzywam SLi i dosredniam. Am bardzo duze depo i stosuje odpowiednio male pozycje do mojego depo, co daje mi wiele mozliwosci, jeszcze nigdy sie nie wyzerowalem, ale bywalo tak ze pozycja wisiala mi np. 6 miesiecy zanim sie wrocila i zarobila na siebie albo odrobila swap
mało zarobić, ale nic nie stracić
sądzę, że rozsądnie.
ja jeszcze muszę brokera zmienić bo obecny to masakra (lepiej nie pytajcie jaki). Wiem, ze jest osobny wątek o tym - ale wybrałem mForex lub Admirala - dobry wybór?.... A to co teraz mam to.....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami