sądzę że z Twoimi L jest jak z moimi S z listopada - będą tylko ch... wie kiedy
Zawiodę twoją złośliwość i arogancje - nie mam żadnych pozycji obecnie. Dziś miałem sell z rana na którym zarobiłem (czytaj na 1 i 3. stronie) testuję nowy system na M5 z małymi SL i TP
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
oj kurde, faktycznie... 65,6% oandian S, hm... nie widzialem tego wcześniej, ...
boje się Mariana W Du.pe właże Benowi Draghiego.... może kombinować, bo chyba go kraje członkowskie mogą naciskać na luźnięcie... Angela połamana, bidula to siły przebicia nie ma... a i w imie wyższej idei, jak już wybory wygrała, wyższą inflacje i luzowanie może jakoś przełknie, hm...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Teraz już domykanie młotka na h4. Jutro Super Mario nadal będzie stroił miny to smart się ucieszą, że po wyższych cenach sprzedadzą eurokołchoz, albo od razu przyzna się do porażki i wtedy jeb..
Jeszcze nie wiemy co azja wymodzi. Do tej pory do 3 w nocy były obsunięcia i nagły wzrost do 5 rano i potem powrót na dół.
Póki co jeszcze 1,5 godz. do zamknięcia świecy na H4 a na razie wygląda na brak zdecydowania. Na to liczę aby złożyć zlecenia
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.