u różnych brokerów inaczej to wygląda u mnie dokładnie na tlyeahman pisze:Edek nieśmiało narusza wsparcie na D1 - wcześniej takich cyrków nie odwalał, czyżby studnia?
DayTrading: Środa 08.01.2014
Re: DayTrading: Środa 08.01.2014
Wrzuć proszę ekran 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
W moim tradingu duży nacisk kładę na volumen o czym na daytadingu jest mało, ale powiem, że skorzystałem dzisiaj z twoich uwag. Były jakby potwierdzeniem tego co myślałem.psxor pisze: Swoja droga mam nadzieje ze ktos korzystal z moich wejsc na edku, bo jak by to niektorzy nazwali, byly to "perfect trade setup".
Czy ktoś kontroluje USDJPY? Po korekcie czy klepią szczyt?. Wygląda jakby 105 stało się oporem.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 08 sty 2014, 19:12 przez Takitam, łącznie zmieniany 2 razy.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
U mnie też dokładnie tlBemowo1 pisze:u różnych brokerów inaczej to wygląda u mnie dokładnie na tlyeahman pisze:Edek nieśmiało narusza wsparcie na D1 - wcześniej takich cyrków nie odwalał, czyżby studnia?
- kk.dreamer
- Pasjonat
u mnie tez, a na demo testowany automat zaczął siepać elki jak szalony????radeknl pisze:U mnie też dokładnie tlBemowo1 pisze:u różnych brokerów inaczej to wygląda u mnie dokładnie na tlyeahman pisze:Edek nieśmiało narusza wsparcie na D1 - wcześniej takich cyrków nie odwalał, czyżby studnia?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
już Koledzy wrzucili -yeahman pisze:Wrzuć proszę ekran
co broker to inna AT
+- 5-10 pips trzeba margines dawać - jak sam wskazałeś wcześniej wsparcie było 3 razy testowane.....??
a ktos kuka na GBP PLN taka pare 

U Ciebie to ta linia jest za gruba i dlatego

-- Dodano: 08 sty 2014, 20:35 --
W powiększeniuBemowo1 pisze: jak sam wskazałeś wcześniej wsparcie było 3 razy testowane.....??

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.