POMO today:$1.00 - $1.50 billionpedro pisze:i rzeznika przez to psują, szmaty...Nowy123 pisze:Edek jesli przejdzie wspracie ostanie minima to cel 13540 - 13500
-- Dodano: śr 08-01-2014, 14:03 --
teraz sie wzieli za KABLA
DayTrading: Środa 08.01.2014
Re: DayTrading: Środa 08.01.2014
Cały czas mam sygnał sell na edku choć mam wrażenie że może być fałszywy.
Podobnie miałem w piatek i dopiero dziś udało się rozebrać drabinkę
Kolego Yeahman jak twoje sygnały ?
Podobnie miałem w piatek i dopiero dziś udało się rozebrać drabinkę
Kolego Yeahman jak twoje sygnały ?
jest jak jest
nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USA
Nowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USA
Szczerze licze na 1.6460~ bo tam mam wieksza eSke order, pomijajac fakt ze drabinka pracuje

czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusNowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USA

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- atlanticos
- Maniak
a mnie bliżej do 160pedro pisze:czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusNowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USAw sensie, umocnienia usd

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
obstawiam dane gorsze o 10 - 20 tyspedro pisze:czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusNowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USAw sensie, umocnienia usd

szczeolnie ze sezon sie zakonczyl swiateczny a i zima przycisnela

Ostatnio zmieniony 08 sty 2014, 14:07 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
a pewnie, ze moznaatlanticos pisze:a mnie bliżej do 160pedro pisze:czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusNowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USAw sensie, umocnienia usd
no ale zobaczymy... typować sobie można...a co
![]()

edit... lata pomylilem

-- Dodano: 08 sty 2014, 15:11 --
badz kreatywny!Nowy123 pisze:obstawiam dane gorsze o 10 - 20 tyspedro pisze:czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusNowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USAw sensie, umocnienia usd
![]()
szczeolnie ze sezon sie zakonczyl swiateczny a i zima przycisnela- budowlanka

do odsniezania ludzie potrzebni, do szufli!... do tych wielkich samochodow, spychaczy....

Jutro też jest dzień.
a mnie bliżej do 160pedro pisze:czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusatlanticos pisze:[quote="pedroe="Nowy123"]nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USAw sensie, umocnienia usd

a pewnie, ze mozna

edit... lata pomylilem

-- Dodano: 08 sty 2014, 15:11 --
badz kreatywny!Nowy123 pisze:obstawiam dane gorsze o 10 - 20 tyspedro pisze:czuja mam, że dane będą lepsze, jakieś 250k, i good nius niech pozostanie good niusNowy123 pisze:nie wiem czy nam kabel nie wywinie 450 - 475 jak by tka byly slabsze dane z USAw sensie, umocnienia usd
![]()
szczeolnie ze sezon sie zakonczyl swiateczny a i zima przycisnela- budowlanka

do odsniezania ludzie potrzebni, do szufli!... do tych wielkich samochodow, spychaczy....

chyba ze tych co pozwalniali po zakonczeniu sezonu siwatecznego z detalu przyjeli na odsniezanie

pedrusiowi piwo stawiacie
- 238 

Jutro też jest dzień.