Troche inny sposob ale poziomy praktycznie mamy bardzo podobne z tego co widze kabel obstawiam podbitke pod 1.6466 i potem zjazd mocny a edek z tych poziomow jazda do dolu niebawem
ciasno na kablu cholernie ciasno się robi
-- Dodano: 08 sty 2014, 11:05 --
rzeźnik,
ponowny test mierzenia fibo, jak pęknie pojedziemy wyżej, obroni - większa korekta???
i jedno i drugie - tylko z tym jest drugi problem - u różnych brokerów przebiega ona z odchyleniem 50 pips u mnie obecnie jej dolna banda jest na poziomie 1.3550
Ja inaczej wyznaczam kanał. Jeśli jest charakterystyka w dół na H1 to łapę wsparcia kopiuje linię i to jest mój opór (wychodzę z założenia że przy spadku ważniejsza jest geometria wsparć a przy wzroście geometria oporów. U mnie na H1 jesteśmy w kanale spadkowym.
A zlecenie postawione z sygnału systemowego - tu nie mam nic do gadania że tak powiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
i jedno i drugie - tylko z tym jest drugi problem - u różnych brokerów przebiega ona z odchyleniem 50 pips u mnie obecnie jej dolna banda jest na poziomie 1.3550
trzecie też widze... ichimoku d1,
-- Dodano: 08 sty 2014, 11:32 --
yeahman pisze:Ja inaczej wyznaczam kanał. Jeśli jest charakterystyka w dół na H1 to łapę wsparcia kopiuje linię i to jest mój opór (wychodzę z założenia że przy spadku ważniejsza jest geometria wsparć a przy wzroście geometria oporów. U mnie na H1 jesteśmy w kanale spadkowym.
A zlecenie postawione z sygnału systemowego - tu nie mam nic do gadania że tak powiem
dobry system
moje kreski, też mnie nie zawodzą, ino psychika i adhd...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
strach ma wielkie oczy... już kiedyś kilka razy przytaczałem argument że dzień czy 2 dni przed ECB na 70-80% nie ma możliwości przebicia kluczowych poziomów, a takim jest TL wzrostowa z wykresu dziennego... więc spokojnie i cierpliwie