moge ci doradzić w złocie, euro i goldeurofrytek pisze:to jak nik nie doradzi brać tą rope czy jeszcze poczekać?

ropa to nie mój klimat
moge ci doradzić w złocie, euro i goldeurofrytek pisze:to jak nik nie doradzi brać tą rope czy jeszcze poczekać?
cytat: Strefa złej pogody obejmuje obszar 22 stanów, zamieszkały przez ok. 140 mln Amerykanów. Oznacza to, że skutki ataku zimy może odczuć nawet połowa populacji USA.Tomasz196407 pisze:moge ci doradzić w złocie, euro i goldeurofrytek pisze:to jak nik nie doradzi brać tą rope czy jeszcze poczekać?![]()
ropa to nie mój klimat
Trend Wzrostowy został zanegowany w zeszłym tygdniu- przynajmniej wg mnie jak kilka razy odbijaliśmy się od 1.3810.molmomas pisze:po co ma spadać skoro jest w trendzie wzrostowym
?powrót_Kermita pisze:Wszystko wiadomo dlaczego cię nie było, nie daj się znowu ponieść emocjom, bo zaczniesz popełniać błędy, a to widać od kilku dni, lepiej uważaj, jedziemy na podobnym wózku myśle, Niemiaszek pewnie też, chyba że Saxo bank kazał mu te pierdoły wklejać...atlanticos pisze:ostrożnie z tymi spadkami bo może ręce urwać...![]()
![]()
ale to tylko moje subiektywne spojrzenie na edka
https://www.tradingview.com/x/AA2msWAg/
-- Dodano: 07 sty 2014, 12:47 --
Tomasz196407 pisze: jeżeli mozna, przysłuchując sie o Waszych spadkach na podstawowej parze eu,
nie moge sie doczytać z czego wam wynikają te spadki,
z całym szacunkiem![]()
![]()
Jeszcze za wcześnie...
ciekawe stwierdzenie...Czarny12 pisze:Trend Wzrostowy został zanegowany w zeszłym tygdniu- przynajmniej wg mnie jak kilka razy odbijaliśmy się od 1.3810.molmomas pisze:po co ma spadać skoro jest w trendzie wzrostowym
witaj Carol,caroliscool pisze:Złoto jak dla mnie jest ustawione na spadki. Fibo respektowane, tak samo strefa podażowa i nie jestem pewny co do RGR ktorego zaznaczylem na wykresie.
Rzeźnika widze dalej byczo. Ten spadek co był jak dla mnie to korekta. Czekam na krytyke bo nie jestem profesjonalistą a pasjonatem narazie
Pozdrawiam