DayTrading: Wtorek 07.01.2014
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 07.01.2014
Edek to mi wygląda na podwójny szczycik i w dół lecimy H1, ale to moja opinia 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
Chyba się nie wyrwał z kanału a ładnie odbił od bandy (szkoda że przegapiłem)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moim zdaniem na pogłebianie dołków na złocie nie ma szans. Pierwszy cel to 1270.Tomasz196407 pisze:witaj Carol,caroliscool pisze:Złoto jak dla mnie jest ustawione na spadki. Fibo respektowane, tak samo strefa podażowa i nie jestem pewny co do RGR ktorego zaznaczylem na wykresie.
Rzeźnika widze dalej byczo. Ten spadek co był jak dla mnie to korekta. Czekam na krytyke bo nie jestem profesjonalistą a pasjonatem narazie
Pozdrawiam
a mi mi sie śni krytka,
uwazam że złoto bedzie jeszcze spadało,
na strefach podazy sie nie znam , co do rzeznika
bedzie rósł tylko teraz jest w wiekszej korekcie, ponizej 168 mysle że zaliczy
Co do stref podazy to nic tam ciekawego nie widze. Pierwsza z sensownych i w miare swiezych zaczyna sie w ok 1310 i pochodzi z W1.
- krzychu3_1989
- Pasjonat
AM zmieniali czas świeczek może dlatego wygląda umie to trocheinaczejxPabloo pisze:Chyba się nie wyrwał z kanału a ładnie odbił od bandy (szkoda że przegapiłem)
bierz człowieku, ropa zawsze się przydafrytek pisze:to jak nik nie doradzi brać tą rope czy jeszcze poczekać?

gold h4, https://www.tradingview.com/x/i6YmxtEB/ ab=cd no i ab/cd= 1.66 w przyblizeniu medżik 1.618 
chyba nie ma podstaw na spadanie, tym bardziej po wczorajszym myku ze szpilą, aktywującą całą wuchte zlecen oczekujących i SL'i no i powrotu w okolice 1240...
co do eda, to nadal 1.3550 - 1.3520 bym chetnie odwiedzil... pewnie dlatego, ze mam piramide esek
najgorsza 1.3601
najlepsza 1.3644 
bless,

chyba nie ma podstaw na spadanie, tym bardziej po wczorajszym myku ze szpilą, aktywującą całą wuchte zlecen oczekujących i SL'i no i powrotu w okolice 1240...
co do eda, to nadal 1.3550 - 1.3520 bym chetnie odwiedzil... pewnie dlatego, ze mam piramide esek

bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
-
- Fanatyk
pozwole sie wtrącić,rafmax pisze:Moim zdaniem na pogłebianie dołków na złocie nie ma szans. Pierwszy cel to 1270.Tomasz196407 pisze:witaj Carol,caroliscool pisze:Złoto jak dla mnie jest ustawione na spadki. Fibo respektowane, tak samo strefa podażowa i nie jestem pewny co do RGR ktorego zaznaczylem na wykresie.
Rzeźnika widze dalej byczo. Ten spadek co był jak dla mnie to korekta. Czekam na krytyke bo nie jestem profesjonalistą a pasjonatem narazie
Pozdrawiam
a mi mi sie śni krytka,
uwazam że złoto bedzie jeszcze spadało,
na strefach podazy sie nie znam , co do rzeznika
bedzie rósł tylko teraz jest w wiekszej korekcie, ponizej 168 mysle że zaliczy
Co do stref podazy to nic tam ciekawego nie widze. Pierwsza z sensownych i w miare swiezych zaczyna sie w ok 1310 i pochodzi z W1.
mam nadzieje że tez mówimy o tym samym (nic nie wspominałem o pogłebianiu dołków) bynajmniej w moim tekscie tu,
skoro tak widoczny poziom 1270 jest, to dlaczego jeszcze nie jestesmy tam?
to jest jedno
a drugie ja posługuje sie troche inną metodą prawdopodobnie niz Ty,
co moge udowodnic na swoich wykrasach,
a tak powracając do przeszłosci nie tak dalekiej tu na forum,
tendencja w ocenianiu ruchu na rynku złota jest prosta u Was jak idzie do góry to napewno bedzie zaliczało kolejne poziomy w góre, a jak dół to to samo,
tylko że jakos nie moge sie doliczyć rychów określanych przez was jako wiarygodne
Pozdrawiam
dzięki już wziąłemzeuss pisze:bierz człowieku, ropa zawsze się przydafrytek pisze:to jak nik nie doradzi brać tą rope czy jeszcze poczekać?

Tomasz196407 pisze:
pozwole sie wtrącić,
mam nadzieje że tez mówimy o tym samym (nic nie wspominałem o pogłebianiu dołków) bynajmniej w moim tekscie tu,
skoro tak widoczny poziom 1270 jest, to dlaczego jeszcze nie jestesmy tam?
to jest jedno
a drugie ja posługuje sie troche inną metodą prawdopodobnie niz Ty,
co moge udowodnic na swoich wykrasach,
a tak powracając do przeszłosci nie tak dalekiej tu na forum,
tendencja w ocenianiu ruchu na rynku złota jest prosta u Was jak idzie do góry to napewno bedzie zaliczało kolejne poziomy w góre, a jak dół to to samo,
tylko że jakos nie moge sie doliczyć rychów określanych przez was jako wiarygodne
Pozdrawiam
kolego bez spiny,
pisz konkretnie bo jak piszesz ze "złoto bedzie jeszcze dalej spadało" mozna wywnioskowac ze dalej trend down, a jak trend down to i nowe dołki. ja podałem poziomy konkretne i wiadomo o co chodzi.
a tego czemu jeszcze złoto nie jest np na 1270 nawet nie bede komentował.
jak nie wierzysz to powiedz sprawdzam za jakis czas. jak nie bede miał racji, przyznam ja Tobie.
eurusd h1 trend spadkowy