spokojnie damy radę - mam stop loss na 1.7100atlanticos pisze:wrzuc liniowy na d1 i zastanów się czy napewno SBemowo1 pisze:na ten moment.....allure pisze:jak oceniacie kabla na ten moment?
prawdopodobnie ostatnie fale są źle oznaczone, niech trochę jeszcze do góry podskoczy i sprzedaję - retest tl wskazany![]()
DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.01.2014
sp500 juz zjechalo teraz czas na USD JPY PUMP AND DUMP
świetna sprawa , byłem pewny tego 1246 dotewgo stopnia , że posadziłem to po dźwigni 200pedro pisze:dziękuje, rownież zdrówka życzekrinvest pisze:Pedro najserdeczniejsze gratulacje ode mnie i od rodziny![]()
ja spałem, pozycje, zamknęły się tp
![]()
![]()
mazeltov!
0.5x 200 do 1233 i od 1233 1.5 x 200 do 1246
teraz próbuje rozgryźć co dalej. czekam aż kawa sie wchłonie.
btw ,zobacz jaki strzał na Litecoin
btc tez mi ładnie lezy
zna ktoś jakasplatforme gdzie btc nie bedzie miał spreadu wielkiego jak tyłki amerykanek ??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
czekam jak gorsze dane z usa po swietach beda tlumaczone zla pogoda
))))
yeahman pisze:W moim systemie jest sygnał buy.
TP wzięty, sygnał zakończony. Dziękuje idę na drinka wasze zdrówkoyeahman pisze:Zaraz testujemy 1,3630 na edku
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Wlk. Brytania zaciśnie pasa
IAR - Biznes
6 Sty 2014, 15:56
06.01.2014 (IAR) - Wielką Brytanię czekają dalsze lata wyrzeczeń i oszczędności budżetowych. Kanclerz skarbu George Osborne zapowiedział, ze nawet po następnych wyborach trzeba będzie dokonać dalszych cięć w wydatkach państwowych, aby zaoszczędzić 25 miliardów funtów.
Te 25 miliardów funtów to suma konieczna, aby wyprowadzić bilans brytyjskiej kasy państwowej na zero. Program rządu koalicyjnego zakładał to początkowo jeszcze w tej kadencji, ale potem przedłużono ten plan o dalsze 3 lata, do 2018 roku. Kanclerz George Osborne powiedział, że gospodarka podniosła się wprawdzie z recesji, ale dodał: "Jeszcze o wiele za wcześnie, by powiedzieć 'udało się'. Jeszcze nie wykonaliśmy nawet połowy roboty. Dlatego 2014 będzie rokiem trudnych prawd."
George Osborne ostrzegł, że opozycyjna Partia Pracy ma ciągoty do powtórki starych błędów i szastania pieniędzmi. "To jest wybór w 2014 roku - wdrażać dalej plan, który daje nam kontrolę nad naszą przyszłością, czy przeputać to cośmy osiągnęli i wrócić do ruiny gospodarczej"- powiedział George Osborne.
Brytyjski kanclerz dał do zrozumienia, że chce uzyskać połowę oszczędności zaciskaniem pasa w sektorze publicznym. Drugą połowę chce zaoszczędzić na reformie opieki socjalnej.
IAR - Biznes
6 Sty 2014, 15:56
06.01.2014 (IAR) - Wielką Brytanię czekają dalsze lata wyrzeczeń i oszczędności budżetowych. Kanclerz skarbu George Osborne zapowiedział, ze nawet po następnych wyborach trzeba będzie dokonać dalszych cięć w wydatkach państwowych, aby zaoszczędzić 25 miliardów funtów.
Te 25 miliardów funtów to suma konieczna, aby wyprowadzić bilans brytyjskiej kasy państwowej na zero. Program rządu koalicyjnego zakładał to początkowo jeszcze w tej kadencji, ale potem przedłużono ten plan o dalsze 3 lata, do 2018 roku. Kanclerz George Osborne powiedział, że gospodarka podniosła się wprawdzie z recesji, ale dodał: "Jeszcze o wiele za wcześnie, by powiedzieć 'udało się'. Jeszcze nie wykonaliśmy nawet połowy roboty. Dlatego 2014 będzie rokiem trudnych prawd."
George Osborne ostrzegł, że opozycyjna Partia Pracy ma ciągoty do powtórki starych błędów i szastania pieniędzmi. "To jest wybór w 2014 roku - wdrażać dalej plan, który daje nam kontrolę nad naszą przyszłością, czy przeputać to cośmy osiągnęli i wrócić do ruiny gospodarczej"- powiedział George Osborne.
Brytyjski kanclerz dał do zrozumienia, że chce uzyskać połowę oszczędności zaciskaniem pasa w sektorze publicznym. Drugą połowę chce zaoszczędzić na reformie opieki socjalnej.
o 16 ? to jak już ugrałeś coś , to może zapisz sie na kurs dobrych manieryeahman pisze:yeahman pisze:W moim systemie jest sygnał buy.TP wzięty, sygnał zakończony. Dziękuje idę na drinka wasze zdrówkoyeahman pisze:Zaraz testujemy 1,3630 na edku![]()
złoto made my 2014 coś czuje po kościach
no ja tez jestem ciekaw co sie na zlotku wydarzykrinvest pisze:o 16 ? to jak już ugrałeś coś , to może zapisz sie na kurs dobrych manieryeahman pisze:yeahman pisze:W moim systemie jest sygnał buy.TP wzięty, sygnał zakończony. Dziękuje idę na drinka wasze zdrówkoyeahman pisze:Zaraz testujemy 1,3630 na edku![]()
![]()
![]()
joke
złoto made my 2014 coś czuje po kościach
lukadz pisze: no ja tez jestem ciekaw co sie na zlotku wydarzyladnie sie odbilo od ostatnich spadkow.
o własnie na to czekaliśmy co sie wydarzyło