-- Dodano: 06 sty 2014, 13:49 --
RGR

mysle ze ta informacja wstrzasnie rynkiem globalnym i zacznie sie masowa wyprzedaz euro ;-)cytrynek pisze:A Merkel się polamala...
NAJPIERW TO TRZEBA MNIE TEGO NAUCZYĆ.... Jak nie mam innego punktu zaczepienia to tak kombinujęrafmax pisze:Bemowo1 pisze:EXTRADER pisze:1,360 - sprzedawać edka? co myślicie?
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p641191
sugeruję myśleć i obserwować
widze Bemowo ze zaczałes grac sd? fajnie, bedzie z kim popisac
forex to gra polityczna jak szachy. zabij króla i po grzedavor5 pisze:mysle ze ta informacja wstrzasnie rynkiem globalnym i zacznie sie masowa wyprzedaz euro ;-)cytrynek pisze:A Merkel się polamala...
oscylujemy na psychologicznym poziomie 1.36rafmax pisze:moim zdaniem na EU jedziemy na 1,3540-50 i wracamy zeby po raz trzeci stestowac szczyty 1,38-1,39.
noo, ale patrzac z pkt SD dzis ocieramy sie od strefe popytu z d1. brak tylko głebszego zejscia i reakcji upBemowo1 pisze:oscylujemy na psychologicznym poziomie 1.36rafmax pisze:moim zdaniem na EU jedziemy na 1,3540-50 i wracamy zeby po raz trzeci stestowac szczyty 1,38-1,39.
Ja to podobnie widze. Juz jestem na + bo gram defensywnie i juz mam SL nad cena kupnarafmax pisze:noo, ale patrzac z pkt SD dzis ocieramy sie od strefe popytu z d1. brak tylko głebszego zejscia i reakcji upBemowo1 pisze:oscylujemy na psychologicznym poziomie 1.36rafmax pisze:moim zdaniem na EU jedziemy na 1,3540-50 i wracamy zeby po raz trzeci stestowac szczyty 1,38-1,39.
-- Dodano: 06 sty 2014, 14:26 --
Cos o A/U