mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
raposo, orientujesz się może czy oferta indeksów ma być jakoś rozwijana? Interesuje mnie bovespa.
Witaj,

Przy okazji, następny tydzień będzie bogaty w webinaria z mForex. Poruszane tematy:
- omówienie aktualnej sytuacji rynkowej,
- obsługa platformy,
- geometria rynkowa.
Szczegóły i rejestracja:
http://forexclub.pl/wiadomosci/wydarzen ... -stycznia/
Udział oczywiście darmowy.
edit:
Dostałem potwierdzenie z mForex, że na razie nie planują wprowadzać nowych instrumentów.
-- pn 13-01-2014, 12:27 --
Nowy tydzień, nowe darmowe szkolenia z mForex. Tematyka:
- Bieżąca analiza rynku Forex,
- Analiza Techniczna najciekawszych spółek na GPW,
- Obsługa Platformy mForex Trader,
- Analiza techniczna - Wskaźniki analizy technicznej.
Nic o tym nie słyszałem ale zapytam przy okazji. Z tego co pamiętam z wyników ankiety wynikało kiedyś, że zapotrzebowanie jest na CFD na akcje amerykańskie, a w drugiej kolejności na CFD na polskie spółki. Ale kto wie, kto wie...Noob pisze:raposo, orientujesz się może czy oferta indeksów ma być jakoś rozwijana? Interesuje mnie bovespa.

Przy okazji, następny tydzień będzie bogaty w webinaria z mForex. Poruszane tematy:
- omówienie aktualnej sytuacji rynkowej,
- obsługa platformy,
- geometria rynkowa.
Szczegóły i rejestracja:
http://forexclub.pl/wiadomosci/wydarzen ... -stycznia/
Udział oczywiście darmowy.
edit:
Dostałem potwierdzenie z mForex, że na razie nie planują wprowadzać nowych instrumentów.
-- pn 13-01-2014, 12:27 --
Nowy tydzień, nowe darmowe szkolenia z mForex. Tematyka:
- Bieżąca analiza rynku Forex,
- Analiza Techniczna najciekawszych spółek na GPW,
- Obsługa Platformy mForex Trader,
- Analiza techniczna - Wskaźniki analizy technicznej.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Witam,
mam pytanie odnośnie Mforex Web. Czy jest możliwość zalogowania się na Mforex Web z poziomu telefonu z Windows Phone 7 lub 8? Jeśli tak, to czy jest do tego wymagana wtyczka, jaka? Czy ktoś próbował się łączyć w taki sposób i z jakim skutkiem?
Mam zamiar kupić telefon do tradingu i nie chcę aby to był android. Wiem, że jest jeszcze iOS wspierany na MT4 ale nie chcę wydawać tyle kasy, bo telefon służyłby jedynie do zamykania pozycji o określonych godzinach.
Dziękuję bardzo za informacje
mam pytanie odnośnie Mforex Web. Czy jest możliwość zalogowania się na Mforex Web z poziomu telefonu z Windows Phone 7 lub 8? Jeśli tak, to czy jest do tego wymagana wtyczka, jaka? Czy ktoś próbował się łączyć w taki sposób i z jakim skutkiem?
Mam zamiar kupić telefon do tradingu i nie chcę aby to był android. Wiem, że jest jeszcze iOS wspierany na MT4 ale nie chcę wydawać tyle kasy, bo telefon służyłby jedynie do zamykania pozycji o określonych godzinach.
Dziękuję bardzo za informacje

Przydałaby się, obok istniejących obecnie zleceń zaawansownych w BSO, opcja w stylu "Ustaw poziomy TP/SL", gdzie byłaby możliwość ustawienia dla danego zlecenia kilku poziomów TP/SL z różnymi wartościami "price" i "size". Dziękuję za uwagę 

mowa jest milczeniem a srebro złotem 

To akurat w MT4 dość problematyczne, bo wymagałoby ustawienia TP i SL nie jako zlecenia, które widniałyby na serwerze brokera, a jako zlecenie, które wykona EA (BSO) w momencie przekroczenia danej ceny (partial close). Innymi słowy, musiałbyś mieć cały czas włączoną platformę, a w przypadku ewentualnej reklamacji ciężko byłoby udowodnić, że coś było nie tak.quad-core pisze:Przydałaby się, obok istniejących obecnie zleceń zaawansownych w BSO, opcja w stylu "Ustaw poziomy TP/SL", gdzie byłaby możliwość ustawienia dla danego zlecenia kilku poziomów TP/SL z różnymi wartościami "price" i "size". Dziękuję za uwagę
Odnośnie Windows Mobile... Zalogować powinno się dać ale nie wiem jak z obsługą wykresów. Postaram się znaleźć kogoś z tym OS żeby sprawdził...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
raposo pisze:To akurat w MT4 dość problematyczne, bo wymagałoby ustawienia TP i SL nie jako zlecenia, które widniałyby na serwerze brokera, a jako zlecenie, które wykona EA (BSO) w momencie przekroczenia danej ceny (partial close). Innymi słowy, musiałbyś mieć cały czas włączoną platformę, a w przypadku ewentualnej reklamacji ciężko byłoby udowodnić, że coś było nie tak.quad-core pisze:Przydałaby się, obok istniejących obecnie zleceń zaawansownych w BSO, opcja w stylu "Ustaw poziomy TP/SL", gdzie byłaby możliwość ustawienia dla danego zlecenia kilku poziomów TP/SL z różnymi wartościami "price" i "size". Dziękuję za uwagę
W ten właśnie sposób, jako EA a nie pending order na serwerze, działają przecież obecnie zlecenia zaawansowane w BSO, więc myślę, że taką opcję z partial close też pewnie dałoby się zrobić

mowa jest milczeniem a srebro złotem 

Ok, zobaczymy co da się zrobić
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam. Sprawdzam sobie ofertę CFD i patrzę na specyfikację http://www.mforex.pl/Media/Default/Spec ... mentow.pdf i nie dowierzam spred wynosi na DE30 od 15 do 85 punktów??
Gółwnie elektronika

DAX kwotowany jest do xxxx.x więc to 1.5-8.5 pips, gdzie w godzinach sesji europejskiej z reguły jesteśmy cały czas przy dolnym ograniczeniu.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu