DayTrading: Piątek 27.12.2013
Re: DayTrading: Piątek 27.12.2013
ciekawe czy poleci jeszcze
Właśnie wyczytałem, że Morgan Stanley zamknął szorta na EU ze stratą 150 pips oraz zamknął longa na UJ z zyskiem 750 pips.
Oszaleć można bo jak się spojrzy obrazowo na wykres EU to jest trend wzrostowy. Nadal jesteśmy w kanałach wzrostowych.
Dzienna świeca to nie tragedia tylko obraz ewentualnego zasięgu. Tak na prawdę dzisiaj nastąpiło odbicie od dolnego LT kanału wzrostowego.
Maniana.
Oszaleć można bo jak się spojrzy obrazowo na wykres EU to jest trend wzrostowy. Nadal jesteśmy w kanałach wzrostowych.
Dzienna świeca to nie tragedia tylko obraz ewentualnego zasięgu. Tak na prawdę dzisiaj nastąpiło odbicie od dolnego LT kanału wzrostowego.
Maniana.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Takitam pisze:Właśnie wyczytałem, że Morgan Stanley zamknął szorta na EU ze stratą 150 pips oraz zamknął longa na UJ z zyskiem 750 pips.
Oszaleć można bo jak się spojrzy obrazowo na wykres to jest trend wzrostowy. Nadal jesteśmy w kanałach wzrostowych.
Maniana.
zeby bylo weselej odbicie od 61,8 trendu spadkowego z W1- Od dołu !!! ja pakuje S, co prawda wszystko na be wrzuce bo nigdy nie wiadomo czy jeszcze z jednego szczytu nie beda chcieli wykrecic, ale z tego co wiem takie desperackie szczyty jak dzisiaj czesto sa objawem wykonczenia trendu i w srednim terminie moga oznaczac zwałę

https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
ja chyba kóniec na dzis;)
jak pisale EDek 16800 nastepn ycel 13750Takitam pisze:Na EU czekam na wykończenie świecy na H4.
Jeżeli zostanie w takim układzie jak teraz to zdecydowane S.
ale mysle ze edke nie powiedzial ostaniego slowa mim zdaniem
1,6800 ?Nowy123 pisze:jak pisale EDek 16800 nastepn ycel 13750Takitam pisze:Na EU czekam na wykończenie świecy na H4.

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
Takitam pisze:1,6800 ?Nowy123 pisze:jak pisale EDek 16800 nastepn ycel 13750Takitam pisze:Na EU czekam na wykończenie świecy na H4.
13800 miloa byc

To wygląda jakby edek wyrysował nowy kanał.
Właśnie jesteśmy w jego środku. To dlatego nie mogę podjąć decyzji. Sprawa się wyjaśniła
Właśnie jesteśmy w jego środku. To dlatego nie mogę podjąć decyzji. Sprawa się wyjaśniła

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

-- Dodano: pt 27-12-2013, 20:51 --Takitam pisze:To wygląda jakby edek wyrysował nowy kanał.
jesli to nie koniec to po przebiciu LT long to nawet nas moglo by zaprowadzic do 140 141 141 80
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
piekny dzien wałków dzisiaj na edku 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek