Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka
zaccny pisze:Witam. Nadchodzą zmiany w moim tradingu;-) otóż w związku z tym iż zbliża się nowy rok myślę że to dobry czas na postanowienia i zmiany w tradingu. Otóż minęły już w sumie 3 Indiach testu strategii. Tu w dzienniku jest udokumentowane oczywiście mniej Nie mniej jednak wynik jaki przez ten czas uzyskałem mnie satysfakcjonuje. Otóż przez te 3 miesiące zanotowalem wzrost konta o około 30 procent. Jak na liczbę transakcji jest to według mnie bardzo dobry wynik. Zaznaczam że na pozycję rzadko ryzykowalem ponad 1%. Jak napisałem na początku dziennika była to jedynie gra na demo. Myślę że przyszedł czas na test strategii na realu . Mam już konto przeznaczone na ten cel. Depozyt początkowy nie będzie zbyt duży ale powoli do celu;-) myślę że na początku 100$ starczy w zupełności. Jeśli będzie dobrze szlo oczywiście zacznę grać na większym depozycie. Ale to już dość odległa przyszlosc;-) miejmy nadzieje ze wszystko będzie szło tak jak na demko;-) tak więc ruszam w nowym roku. Postaram się też jakoś lepiej prowadzić dziennik.
Pozdrawiam:-)
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4