Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79
Re: Wuza Daytrading, 10k $ Real, podsumowanie str. 79
Wiem, ze to takie polski narzekac ale ciezko sie powstrzymac.
Jestem coraz bardziej rozczarowany tym co sie dzieje na navigatorze.
Najpierw upadek przy porannej kawie. Mozna było troche ciekawego poczytac, sie dowiedziec, dokształcic.
Teraz tutaj - fajny journal, z emocjami, zakonczony sukcesem ale jak tak dalej pojdzie podzieli los tego wyzej.
MasterFx zbanowany. Ink mam do Ciebie szczery zal za to co dzis zrobiłes. Jego zagrania czasem wymiatały na DT a zapowiadało sie od stycznia jeszcze bardziej ciekawie. Ale pewnie po ptokach...
Krótko: co raz mniej wartosciowych userów = poziom portalu NIEDZWIEDZI.
ps:
Wuza,
gratuluje!
Jestem coraz bardziej rozczarowany tym co sie dzieje na navigatorze.
Najpierw upadek przy porannej kawie. Mozna było troche ciekawego poczytac, sie dowiedziec, dokształcic.
Teraz tutaj - fajny journal, z emocjami, zakonczony sukcesem ale jak tak dalej pojdzie podzieli los tego wyzej.
MasterFx zbanowany. Ink mam do Ciebie szczery zal za to co dzis zrobiłes. Jego zagrania czasem wymiatały na DT a zapowiadało sie od stycznia jeszcze bardziej ciekawie. Ale pewnie po ptokach...
Krótko: co raz mniej wartosciowych userów = poziom portalu NIEDZWIEDZI.
ps:
Wuza,
gratuluje!
-
- Maniak
DonForex:-) pisze:Współczuję Ci Adriano, że trafiłeś akurat na nawi wśród masę zawistnych PolaczkówW Polsce jest jeszcze jedno dobrze rozwijające się forum, na którym tego nie doświadczysz (część osób, które mają coś do powiedzenia już się tam przeniosła). Z ciekawości przeczytałem Wasze wypowiedzi i niestety ludzie Ciebie nie czytali ze zrozumieniem, o czym nawet świadczy ostatni post Wuzy, w którym użył słowa 'pojedynek' - z resztą ciekawe czy w ogóle cokolwiek przeczytali, czy tylko naskoczyli bo ktoś "zaatakował" ich guru (a nuż guru podzieli się strategią)
Nie sądziłem, że aż taką agresję to wszystko wywoła. Ale siostrzeniec mówił mi, że łatwo nie będzie. A jak przychodzi co do czego, aby bezpośrednio razem potrejdować to się wycofują

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
po prostu koleżanka jest na tyle ambitna na początku swojej drogi. A co do jej wypowiedzi to jak zwykle nie nauczyłeś się do tej pory czytać ze zrozumieniem. Ogólnie chodziło koleżance że dziennik dobiegł ku końcu i powinien być kolej rzeczy jego następstwa . A emocję jakie tu towarzyszą są nie w tym dziale. I to tak trudno zrozumieć. No i co jesteś GŁĄB w swojej ocenie czy nie? Odpowiedz
-
- Maniak
marcin.in00 pisze:po prostu koleżanka jest na tyle ambitna na początku swojej drogi. A co do jej wypowiedzi to jak zwykle nie nauczyłeś się do tej pory czytać ze zrozumieniem. Ogólnie chodziło koleżance że dziennik dobiegł ku końcu i powinien być kolej rzeczy jego następstwa . A emocję jakie tu towarzyszą są nie w tym dziale. I to tak trudno zrozumieć. No i co jesteś GŁĄB w swojej ocenie czy nie? Odpowiedz
Próbuję przebrnąć przez twój post ale mi sie nie udaje. Możesz prościej napisać co chciałeś przekazać?
Czytałem u licha i na bieżąco komentowałem czasami i śledziłem Wuzę codziennie. Również uważam, że bez SL w końcu nastąpi MC - ale wierzę, że Wuza to wie i będzie nad tym pracował.Adrianoforex pisze: Wiek swoje robi, to fakt. Chociaż dla dzieci jestem bardzo cierpliwy. Gdybym miał dzieci w młodości pewnie nie byłbym dobrym ojcem. I cała jak to określasz spina to właśnie o SL.
Aby już skończyć tą bezowocną dyskusję przeczytaj cały wątek od początku to zobaczysz o co poszło. Nie martw się ty też kiedyś będziesz starszy![]()
![]()
Tak wiem, będę starszy - już się robię powoli mniej elastyczny a mam dopiero 31 lat.

Liczę na Wuzę i na każdego kto własnoręcznie osiąga sukces. Znam smak tego i życzę każdemu spełnienia marzeń - bez cienia zawiści. A z Wuzy będą jeszcze "duże ludzie" jak będzie konsekwentny bo "ludzie" już są

"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
...
You named me?!
-
- Maniak
Above pisze:Czytałem u licha i na bieżąco komentowałem czasami i śledziłem Wuzę codziennie. Również uważam, że bez SL w końcu nastąpi MC - ale wierzę, że Wuza to wie i będzie nad tym pracował.Adrianoforex pisze: Wiek swoje robi, to fakt. Chociaż dla dzieci jestem bardzo cierpliwy. Gdybym miał dzieci w młodości pewnie nie byłbym dobrym ojcem. I cała jak to określasz spina to właśnie o SL.
Aby już skończyć tą bezowocną dyskusję przeczytaj cały wątek od początku to zobaczysz o co poszło. Nie martw się ty też kiedyś będziesz starszy![]()
![]()
Tak wiem, będę starszy - już się robię powoli mniej elastyczny a mam dopiero 31 lat.
Liczę na Wuzę i na każdego kto własnoręcznie osiąga sukces. Znam smak tego i życzę każdemu spełnienia marzeń - bez cienia zawiści. A z Wuzy będą jeszcze "duże ludzie" jak będzie konsekwentny bo "ludzie" już są
No i dochodzimy do tych samych wniosków więc nie wiem po co się spinasz.

-
- Maniak
Dobrze. Ja już tutaj na tym wątku kończę pisać. Jeśli macie jakieś uwagi to proszę na PW. Zostawmy ten wątek Wuzie.
Myślę, że on doskonale zdaje sobie z tego sprawę. W czasach spokoju może by nawet nie potrzebował bo potrafi...ale zdarzenie losowe typu zamach terrorystyczny itp. szoki wyłożyć potrafią największych traderów nawet i oni uwzględniają ten czynnik ryzyka w SL.Adrianoforex pisze: [...]System Wuzy bez SL nie ma racji bytu, szczególnie przy realnych pieniądzach a nie konkursowych.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 19:34 przez Above, łącznie zmieniany 1 raz.
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
...
You named me?!
...
You named me?!
powiem tak - czytam ten i inne wątki od początku ich istnienia, ale ta dyskusja która została rozbita na kilka innych dzienników sięgnęła dna... dna sięgnęli również inni użytkownicy którzy wklejają tu żenujące obrazki i jeżdżą po Adrianie jak na dzikiej świni (bez urazy oczywiście dla samego Adriana)...
Panowie - jeżeli nie potraficie dojść do porozumienia w dyskusji to albo ją zakończcie, albo spotkajcie się gdzieś, dajcie sobie po gębie i po kłopocie... bo póki co to zrobiła się tutaj jedna wielka piaskownica w której wszystkie dzieci kłócą się o to kto komu zabrał grabki, a kto komu wiaderko... wrzućcie na luz bo jesteście dorosłymi ludźmi i w takim wieku niektóre zachowania już po prostu nie przystoją...
Panowie - jeżeli nie potraficie dojść do porozumienia w dyskusji to albo ją zakończcie, albo spotkajcie się gdzieś, dajcie sobie po gębie i po kłopocie... bo póki co to zrobiła się tutaj jedna wielka piaskownica w której wszystkie dzieci kłócą się o to kto komu zabrał grabki, a kto komu wiaderko... wrzućcie na luz bo jesteście dorosłymi ludźmi i w takim wieku niektóre zachowania już po prostu nie przystoją...
freakout pisze:powiem tak - czytam ten i inne wątki od początku ich istnienia, ale ta dyskusja która została rozbita na kilka innych dzienników sięgnęła dna... dna sięgnęli również inni użytkownicy którzy wklejają tu żenujące obrazki i jeżdżą po Adrianie jak na dzikiej świni (bez urazy oczywiście dla samego Adriana)...
Popieram, ta dyskusja nie prowadzi do niczego. No może do kliku banów, i poobrażanego towarzystwa.