a pokazywałeś tą analize gdzieś żeby mógł ją zobaczyćbeyond pisze:Totalna pomyłka w analizie z mojej strony, zamknąłem wszystkie pozycje na AUD/USD.

a pokazywałeś tą analize gdzieś żeby mógł ją zobaczyćbeyond pisze:Totalna pomyłka w analizie z mojej strony, zamknąłem wszystkie pozycje na AUD/USD.
Bez przesady...Brenach91 pisze:Ciapul ty masz tyle wiedzy że lekarze sie chowaja:PP moze bede kiedys jak ty;p
beyond pisze:Totalna pomyłka w analizie z mojej strony, zamknąłem wszystkie pozycje na AUD/USD.
pisałem pare tygodni temu, że w coraz większej ilości analiz wysoki kurs funta zwłaszcza względem dolara jest zagrożeniem dla angielskiego PKB bo dobija eksport, zwłaszcza że większość ich eksportu idzie poza UE i jest rozliczana w $. Wskazywany był nawet porządany poziom w okolicach 1,55...Nowy123 pisze:tak ja kfed powie jedziemy dalej z dodrukiem to funt sie powinien dalej umocni
Cóż błędy się zdarzają, przynajmniej czegoś (mam nadzieję) się z tego nauczyłemNowy123 pisze: szkoda ze grales przeciwtrendowi ale ale po FED jest szansa ze byc moze zamknal wyzej o wiele
Ciapul pisze:pisałem pare tygodni temu, że w coraz większej ilości analiz wysoki kurs funta zwłaszcza względem dolara jest zagrożeniem dla angielskiego PKB bo dobija eksport, zwłaszcza że większość ich eksportu idzie poza UE i jest rozliczana w $. Wskazywany był nawet porządany poziom w okolicach 1,55...Nowy123 pisze:tak ja kfed powie jedziemy dalej z dodrukiem to funt sie powinien dalej umocni
cześć RysiuRYCZ-ard pisze:RYCZ-ard
Ciapul pisze: Drogi Kolego... Forexem rządzą newsy ( zwłaszcza DT ) trzeba mieć do nich dostęp i je rozumieć