a pokazywałeś tą analize gdzieś żeby mógł ją zobaczyćbeyond pisze:Totalna pomyłka w analizie z mojej strony, zamknąłem wszystkie pozycje na AUD/USD.
DayTrading: Środa 18.12.2013
- krzychu3_1989
- Pasjonat

Re: DayTrading: Środa 18.12.2013
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 12:26 przez krzychu3_1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Bez przesady...Brenach91 pisze:Ciapul ty masz tyle wiedzy że lekarze sie chowaja:PP moze bede kiedys jak ty;p
Drogi Kolego... Forexem rządzą newsy ( zwłaszcza DT ) trzeba mieć do nich dostęp i je rozumieć . Trzeba też miec swoja strategię i sie jej trzymac mimo tego ze czasem nie daje takich efektow jak by sie chcialo. I najwazniejsze - trzeba to rozumiec. Jak nie rozumialem czemu po ostatnim NFP dolar sie oslabial to... stalem z boku.
Oczywiście wiem, że zaraz Koledzy Technicy mnie zjedzą
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
beyond pisze:Totalna pomyłka w analizie z mojej strony, zamknąłem wszystkie pozycje na AUD/USD.
szkoda ze grales przeciw
pisałem pare tygodni temu, że w coraz większej ilości analiz wysoki kurs funta zwłaszcza względem dolara jest zagrożeniem dla angielskiego PKB bo dobija eksport, zwłaszcza że większość ich eksportu idzie poza UE i jest rozliczana w $. Wskazywany był nawet porządany poziom w okolicach 1,55...Nowy123 pisze:tak ja kfed powie jedziemy dalej z dodrukiem to funt sie powinien dalej umocni
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
-
beyond
Cóż błędy się zdarzają, przynajmniej czegoś (mam nadzieję) się z tego nauczyłemNowy123 pisze: szkoda ze grales przeciwtrendowi ale ale po FED jest szansa ze byc moze zamknal wyzej o wiele
Ciapul pisze:pisałem pare tygodni temu, że w coraz większej ilości analiz wysoki kurs funta zwłaszcza względem dolara jest zagrożeniem dla angielskiego PKB bo dobija eksport, zwłaszcza że większość ich eksportu idzie poza UE i jest rozliczana w $. Wskazywany był nawet porządany poziom w okolicach 1,55...Nowy123 pisze:tak ja kfed powie jedziemy dalej z dodrukiem to funt sie powinien dalej umocni
jak na razie fale mowia za dalszym umocnieniem FED moze dopelnic reszty
albo zniweczyc
cześć RysiuRYCZ-ard pisze:RYCZ-ard
rysiu to chyba powinien dostac bana za multikonto 
Ciapul pisze: Drogi Kolego... Forexem rządzą newsy ( zwłaszcza DT ) trzeba mieć do nich dostęp i je rozumieć
Newsy to są dobre na pudelka
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.