na g/u ostrożnym trza byc bo można po łapach oberwać...psxor pisze:ja juz na 1.6358 wladowalem eSke na kablu skromny SL 10 pipsow wyzej.
DayTrading: Środa 18.12.2013
Re: DayTrading: Środa 18.12.2013
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
rzeznik nastepne fibo
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
Zaczyna się zwijanie QE w UK i USA, a w Japan jeszcze będą stymulować 

Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
aktualnie mamy równe wysokości ramion i stanowią one 68% wysokości głowy wg Murphy'ego ten stosunek powinien się zawierać w przedziale 50-67% a 1,64 dałoby Ci 85%krzychu3_1989 pisze:a se pozwolę zapytać czy to prawe ramie nie mogło by sięgać do 1,6400
https://www.tradingview.com/x/Mh0Wn5Jh/
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- ForexTig3r
- Maniak
Zasięg wybicia w trójkąta 84pisy.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
kluczowym zdaniem dzisiejszego protokołu BoE jest : „dalsze umacnianie funta może osłabić ożywienie gospodarcze”ForexTig3r pisze:Zaczyna się zwijanie QE w UK i USA, a w Japan jeszcze będą stymulować
szykujmy się więc na strzały znikąd na kabelku

Ciapul ty masz tyle wiedzy że lekarze sie chowaja:PP moze bede kiedys jak ty;p
Totalna pomyłka w analizie z mojej strony, zamknąłem wszystkie pozycje na AUD/USD.
Ciapul pisze:kluczowym zdaniem dzisiejszego protokołu BoE jest : „dalsze umacnianie funta może osłabić ożywienie gospodarcze”ForexTig3r pisze:Zaczyna się zwijanie QE w UK i USA, a w Japan jeszcze będą stymulować
szykujmy się więc na strzały znikąd na kabelku
tak ja kfed powie jedziemy dalej z dodrukiem to funt sie powinien dalej umocni

Cholerny spadek bezrobocia w UK w marcu ogranicza skup to pewne! i mamy 1,70
zamykam S ze stratami i Longi otwieram teraz!
a on się śmieje, kiedyś było łatwiej człowiek mógł kiedyś zastawić siebie.
Ostatnio zmieniony 18 gru 2013, 12:26 przez pkubiu, łącznie zmieniany 2 razy.
chciwość jest dobra