Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Re: Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
a trzeba ten wskaznik jakos ustawic?bo u mnie zakratkowal caly wykres 

- Dareczekart
- Pasjonat
Piter80 pisze:a trzeba ten wskaznik jakos ustawic?bo u mnie zakratkowal caly wykres
Hi Piter.... jak wskaźnik? lata?

Dzieki za instrukcje.Jeszcze nie sprawdzalem.Nawet nie mialem czasu odpalic laptopa.
Moze w tygodniu znajde troche czasu.
Pozdrawiam i zycze dobrych trejdow
Moze w tygodniu znajde troche czasu.
Pozdrawiam i zycze dobrych trejdow

- Dareczekart
- Pasjonat
Ostatnio rynek nie dawał mi dobrych sygnałów. Taki mały handelek na 50% normalnego ryzyka. AUDSGD
AUDJPY- odpuściłem sobie wczoraj a szkoda. PBT/CB z doskonałym poiziomem. Wspaniały handel dotykowy.
Kabel - dzisiaj mamy retest poziomu 1.6500 i mam nadzieję że pokaże sygnał PA na LONGa.
Moje zlecenie czekało tam od wielu wielu dni, obecnie jest uruchomione i czekam na zamknięcie świecy dziennej. Obecnie jest na małym zysku.
Piter80 także miał zlecenie oczekujące na tym poziomie. Ciekawe czy doczekało się dzisiejszego dnia...?

AUDJPY- odpuściłem sobie wczoraj a szkoda. PBT/CB z doskonałym poiziomem. Wspaniały handel dotykowy.

Kabel - dzisiaj mamy retest poziomu 1.6500 i mam nadzieję że pokaże sygnał PA na LONGa.

Piter80 także miał zlecenie oczekujące na tym poziomie. Ciekawe czy doczekało się dzisiejszego dnia...?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam
Ostatnio cos mam malo czasu.Zlecenie na gbpusd mi weszlo po 1.62500.Zobaczymy jak bedzie.mala pozycja i krotki stop.Nie czuje tego trejdu zbyt pewnie
Tez ostatnio malo gram.Przez te swieta mam coraz mniej czasu takze chyba dopiero w styczniu zaczne wiecej spedzac czasu przy wykresach
i tez wroce do prowadzenia dziennika,bo sie troche ogarnalem juz
mialem tez usdchf.wzialem s na retescie wsparcia,ale za szybko przesunalem sl i mnie wycielo na malym +
no coz bywa
pozdrawiam i zycze duzo pipsow
Ostatnio cos mam malo czasu.Zlecenie na gbpusd mi weszlo po 1.62500.Zobaczymy jak bedzie.mala pozycja i krotki stop.Nie czuje tego trejdu zbyt pewnie

mialem tez usdchf.wzialem s na retescie wsparcia,ale za szybko przesunalem sl i mnie wycielo na malym +
no coz bywa
pozdrawiam i zycze duzo pipsow

- Dareczekart
- Pasjonat
Racja!!!
Koniec roku i Święta to zły pomysł na otwieranie pozycji. Realizacje zysków, płynny rynek może posiekać nasze pomysły na kawałki. Lepiej oddać się już spokojnemu analizowaniu swoich 12 miesięcznych poczynań na rynku. A także złapaniu trochę świeżego oddechu na przyszły rok.
Pozdrawiam Piter.

Koniec roku i Święta to zły pomysł na otwieranie pozycji. Realizacje zysków, płynny rynek może posiekać nasze pomysły na kawałki. Lepiej oddać się już spokojnemu analizowaniu swoich 12 miesięcznych poczynań na rynku. A także złapaniu trochę świeżego oddechu na przyszły rok.

Pozdrawiam Piter.

Dobry trejd na gbpusd
Szkoda tylko,ze taka mala pozycja

- Dareczekart
- Pasjonat
Hej PiterPiter80 pisze:Dobry trejd na gbpusd![]()
Ładnie poszło. kabelek zapłaci za świąteczne prezenty he he
Pozdrawiam Darek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Dareczekart
- Pasjonat
To jest mój ostatni wpis w tym starym roku.
Życzę wszystkim czytelnikom , tym aktywnym i tym cichym Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
Zdrowia, opanowania, cierpliwości i milion pipsów w nowym 2014 r
Pozdrawiam Darek

Życzę wszystkim czytelnikom , tym aktywnym i tym cichym Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
Zdrowia, opanowania, cierpliwości i milion pipsów w nowym 2014 r
Pozdrawiam Darek