Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Re: Dla tych co pracują full Time czyli PA D1
Aud/Cad
Wysłane z mojego SM-P600 przy użyciu Tapatalka
- Dareczekart
- Pasjonat
kasta8584 pisze:Aud/Cad
Co masz na myśli? Coś więcej?
Co mamy na audcad? pin....

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Maniak
Zanim podejmiecie decyzję, może warto jeszcze chwilę poczekać?

http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
- Dareczekart
- Pasjonat
Hej Adrianoforex.
Oczywiście zgadzam się z Tobą. Nie widzę ani sygnału na szhort ani na long. Dlatego pytam się bo nie mam pojęcia o co chodziło autorowi ostatniego postu.
Oczywiście zgadzam się z Tobą. Nie widzę ani sygnału na szhort ani na long. Dlatego pytam się bo nie mam pojęcia o co chodziło autorowi ostatniego postu.
-
- Maniak
Dareczekart pisze:Hej Adrianoforex.
Wkleiłem screen, gdyż dawno temu grałem pod takie wybicia. System był zyskowny jednak zupełnie niekompatybilny z moim ADHD. Z tego co utkwiło mi najbardziej to właśnie świece doji, które zawsze były oznaką niezdecydowania. Oki już nie zaśmiecam wątku. Pzdr.
- Dareczekart
- Pasjonat
Hej Anrianoforex.
Pisząc o autorze ostatniego postu miałem na myśli oczywiście kaste8584... ciekawi mnie co to miało znaczyć. Jakaś insynuacja do mojego trade, czy co......
pozdrawiam Darek

Pisząc o autorze ostatniego postu miałem na myśli oczywiście kaste8584... ciekawi mnie co to miało znaczyć. Jakaś insynuacja do mojego trade, czy co......

pozdrawiam Darek

Hej Darku.
Bardzo dobry trejd na audchf.Tez obserwowalem,ale zdecydowalem sie wziasc L na Audcad.
Pozdrawiam i najlepszego w Nowym Roku
Bardzo dobry trejd na audchf.Tez obserwowalem,ale zdecydowalem sie wziasc L na Audcad.
Pozdrawiam i najlepszego w Nowym Roku

-
- Maniak
Dareczekart pisze:Hej Anrianoforex.
Pisząc o autorze ostatniego postu miałem na myśli oczywiście kaste8584... ciekawi mnie co to miało znaczyć. Jakaś insynuacja do mojego trade, czy co......![]()
pozdrawiam Darek![]()
Ale sytuacja na parze bardzo ciekawa i osoby, które grają na formacjach chyba powinny na bieżąco obserwować ten wykres. Zasięg ewentualnej nagrody i w jedną i w drugą stronę jest spory.
Witaj Darku
Wejście idealne
Nie jestem znawcą Elliota perfekcyjnie ale ta piątka siadła w pips;) na tygodniowym.
Ja niestety mam nieudany trejd na eur/aud grałem piny na dziennym i tygodniowym, wystopowali mnie
Wejście idealne

Ja niestety mam nieudany trejd na eur/aud grałem piny na dziennym i tygodniowym, wystopowali mnie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
rzeczy niemożliwe robimy od razu cuda zajmują nam więcej czasu
- Dareczekart
- Pasjonat
Hej
Nie zajmuje się falami Elliota. Ale opisz gdzie wszedłeś i gdze wywaliło cie z rynku.
Zobacz usdcad. szykuje się biegacz, potęrzna przestrzeń!!!! Jutro planuje wejść na longa.
Pozdrawiam.Darek
Nie zajmuje się falami Elliota. Ale opisz gdzie wszedłeś i gdze wywaliło cie z rynku.
Zobacz usdcad. szykuje się biegacz, potęrzna przestrzeń!!!! Jutro planuje wejść na longa.
Pozdrawiam.Darek