DayTrading: Wtorek 17.12.2013
Re: DayTrading: Wtorek 17.12.2013
no tak to jego wina czarne to białe białe to czarne, zle to dobrze, dobrze to źle a twój depozyt zniknie wnet!!! 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chciwość jest dobra
ale chyba nam sie szykuje wszedzie takie bujanie po 20 30 pipsow maks i czekanie do fedu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No jest taka zależność nie ma co ukrywac, jak jest źle to znaczy że dobrze jak jest dobrze to znczy że dobrze, a jak dobrze czasami to znaczy że źle. 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
chyba sie mija teraz jakaolwiek analiza przed fedem gdy rynek czeka na decyzje
powiem tak jestem u kresl swoich sił fizycznych i finansowych gram tylko do środy i kończę z tym 
może lepiej szukać S na kablu

chciwość jest dobra
To nei znasz podstawowej zasady analizy technicznej skoro masz takei zdanieNowy123 pisze:chyba sie mija teraz jakaolwiek analiza przed fedem gdy rynek czeka na decyzje

Baciki na dupie?pkubiu pisze:powiem tak jestem u kresl swoich sił fizycznych i finansowych gram tylko do środy i kończę z tym
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a jaka ona jest? pytam serioyeahman pisze:To nei znasz podstawowej zasady analizy technicznej skoro masz takei zdanieNowy123 pisze:chyba sie mija teraz jakaolwiek analiza przed fedem gdy rynek czeka na decyzje![]()

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
To mnie rozwaliłeś na łopatki...pedro pisze:a jaka ona jest? pytam serioyeahman pisze:To nei znasz podstawowej zasady analizy technicznej skoro masz takei zdanieNowy123 pisze:chyba sie mija teraz jakaolwiek analiza przed fedem gdy rynek czeka na decyzje![]()
![]()
http://pl.wikipedia.org/wiki/Analiza_techniczna
Kod: Zaznacz cały
Założenia analizy technicznej
Analiza techniczna opiera się na 3 podstawowych założeniach:
1) rynek dyskontuje wszystko – cena uwzględnia wszystkie dostępne informacje dotyczące danego papieru wartościowego, jego emitenta, sytuację mikro i makroekonomiczną oraz uwarunkowania gospodarcze i polityczne.
2) ceny podlegają trendom – ceny znajdują się w określonych trendach (wzrostowym, spadkowym, horyzontalnym) i będą tym trendom podlegać, dopóki nie nastąpią wyraźne sygnały oznajmujące odwrócenie tego trendu.
3) historia się powtarza – analiza techniczna zajmuje się badaniem przyszłości, w oparciu o badanie przeszłości.