Co innego, gdybym wklajał screeny z demo, gdzie nic wypłacić nie można. Wklejam z konta real gdzie będziecie widzieć każdą wypłatę.

Adrianoforex pisze: Może za namową siostrzeńca chcę pomóc tym, którzy pomocy szukają. Może chcę dać niektórym wiarę, że jak się na prawdę chce i ciężko pracuje to w końcu się uda.
mlody87 pisze:REWELACJA! Wielkie dziekiJak wreszcie dojde do tego jak dac pochwale to na pewno poleci
Zagladam tutaj kilka razy dziennie i zawsze czegos nowego sie naucze
Jeszcze raz dzieki!
malsehen pisze:Mam pytanie, ponieważ nie mogę tego odczytać z załączanych co jakiś czas statystyk, bo są podane w pieniądzach, a nie pipach, ile wynosi Twój średni zysk w pipsach ?
Adrianoforex pisze:Master FX ja nie piszę jak ktoś ma grać, tylko jak ja gram. To spora różnica. Dlaczego nie ma sensu sprzedawanie systemu? Dlaczego jest to wręcz nieuczciwe? Bo ten system u ciebie wcale nie musi działać. Raczej są na to spore szanse. Otrzymuję na PW propozycję odsprzedaży. Raz cena by mnie nie usatysfakcjonowała, dwa kupujący liczy, że wyjdzie mu tak samo w 100%. Niestety tak nie jest. Właśnie różnice w charakterach, w temperamentach, w posiadanym czasie do tradingu robią ta kolosalną różnicę. Ktoś kto pracuje na etacie nie powieli mojego systemu w 100%. Do tego, gdybym wszystkie szczegóły opublikował na forum to broker wiedziałby za dużo?
A ten journal jest gdzieś w ogóle jeszcze?Adrianoforex pisze:Dawno temu (za namową siostrzeńca) przeczytałem jednym tchnieniem journal gościa Mr Yogi.
Nemojimmy pisze:A ten journal jest gdzieś w ogóle jeszcze?Adrianoforex pisze:Dawno temu (za namową siostrzeńca) przeczytałem jednym tchnieniem journal gościa Mr Yogi.