DayTrading: Czwartek 12.12.2013
Re: DayTrading: Czwartek 12.12.2013
Faktycznie , w ciagu ostatnich kilku dni wiekszosc analiz mozna miedzy bajki wlozyc. To jest moje 3 podejscie do Forex. 2 pierwsze zakonczylem strata malego depozytu. Nauczony doswiadczeniem wrocilem z duzym depo jako zabezpieczenie zawirowan. Na chwile obecna po okolo 2 miesiacach widze ze ma to sens, bo pozwala przeczekac zly moment i finalnie zabrac co moje.
szczęscie z pewnościa się przydaje ale potężne depo w złych rękach pęka tak samo szybko jak małe depo.kamilao1987 pisze:Spokojnie... ja nikogo nie krytykuje, nie uderzyłem w konkretną osobę na tym forum. To były moje głośne spostrzeżenia, głośno myślałem. Ale nikomu nie ujmuje, podziwiam za wiedzę, analizę, tylko widzę że ten FOREX to taka lekka ściama. Trzeba mieć naprawdę sporo szczęścia, lub po prostu potężne depo.
Kluczem jest żelazna wola i dobry MM, dobrze też posiadać umiejętności z AT.
Aczkolwiek widze, że natrafiłeś na jakąś cudowną reklamę jak stać się TRYLIONEREM w 15 minut, jeśli tego szukasz to FX jest to w Las Vegas.
purcu pisze:i coś ode mnie
Prosze wyjąnij mi jakims komentarzem co ma ten sceen prezentować, bo jestem bardzo ciekawy

cokolwiek by tam nie było ja bym tam S nie postawił....MasterFx pisze:Prosze wyjąnij mi jakims komentarzem co ma ten sceen prezentować, bo jestem bardzo ciekawy
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
akurat tam ja tez bym S nie dał, ale może się mylimy i o czymś nie wiemyCiapul pisze:cokolwiek by tam nie było ja bym tam S nie postawił....MasterFx pisze:Prosze wyjąnij mi jakims komentarzem co ma ten sceen prezentować, bo jestem bardzo ciekawy

Ciapul pisze:cokolwiek by tam nie było ja bym tam S nie postawił....MasterFx pisze:Prosze wyjąnij mi jakims komentarzem co ma ten sceen prezentować, bo jestem bardzo ciekawy
Najlepszy komentarz

i gold od mnie,
kanał spadkowy jest obok
kanał spadkowy jest obok
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
świeczka W1 dająca nadzieje na spadki , zgodnie z trendem długoterminowym 
niebawem dane z US

niebawem dane z US
Ostatnio zmieniony 12 gru 2013, 14:05 przez purcu, łącznie zmieniany 1 raz.
To jak prognozujesz surowce na najbliższy tydzień szefie?Bemowo1 pisze:i gold od mnie,
kanał spadkowy jest obok
Bemowo1 pisze:i gold od mnie,
kanał spadkowy jest obok
chetnie bym coś jeszcze dokupił na Twoich SL'ach. Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ?

purcu,
pozwole sobie zostawić Twoja odpowiedz bez komentarza