DayTrading: Czwartek 12.12.2013
Re: DayTrading: Czwartek 12.12.2013
albo po prostu przekuło 1242 i leci 1212 zgodnie z trendem na D1
stawki FRA dla EUR w dół
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ja mam L też na srebrze, po 19820 ^^ to był zły pomysł, chyba wytne na stracie
-
- Gaduła
Jakby co nie mam do nikogo pretensji. Nie wchodziłem akurat na GOLD ale czytałem wczorajsze i dzisiejsze wpisy a dzisiaj sprawdzam i GOLD robi zupełnie co innego...Ciapul pisze:dlatego :kamilao1987 pisze:gold niby łatwy i duży zarobek, ale jeszcze większa strata...
1) nie tykam się żadnych surowców
2) wierzę tylko swoim analizom, a cudze traktuję jako testy dla własnych - ale decyzja o zajeciu pozycji wynika zawsze z analizy własnej i wtedy pretensje mam tylko do siebie....
Ja jestem baaaardzo początkujący. I cały czas się zastanawiam czym tutaj się kierować na forexie.
I chyba najlepszy sposób to po prostu rzut monetą... niestety
musza zakonczyc D1 powyzej 1242 jak dla mnieBemowo1 pisze:i powiem, że dla mnie w moim systemie L jak dla mnie nie jest zagrożone (chodzi o gold)
poniżej 1225 będzie już du....
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
co do złotka to zobaczcie jak ładnie odbiło od kijun-sen na d1 - też wcześniej wskazałem tą linie jako strefę sl dla długoterminowych kontraktów jednakże pominąłem w swoich rozważaniach fakt iż kurs lubi się od niej odbić, czyli jeszcze sporo nauki przede mną. Dobrze że z L wyszedłem na +
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Fanatyk
Z wielkim szacunkiem i do Ciebie sie odnosze teraz. Jeżeli grasz na FX musisz mieć jakąś strategie, czy to plan czy właśnie analize AT. Moze i sie myle ale są tez sygnały płatne oferowane przez brokerów i innych, moze i korzystasz z nich.kamilao1987 pisze:Bemowo1 pisze:gold bardzo źle error, error
Z wielkim szacunkiem dla Waszych analiz, na które poświęcacie mnóstwo czasu. Ale okazuje się że są one gówno warte. Te świeczki latają sobie jak chcą...
Gold miał być wczoraj na 1270
dzisiaj też tam miał być
gold niby łatwy i duży zarobek, ale jeszcze większa strata...
Skoro mówisz że analizy są g... warte, pokaz albo wskaż mi 100% sprawdzalność analiz, pójde na to, naprawde,
akurat siedze w analizach na złocie i tez mam pozycje na nim, uwierz wystarczy tylko jedną falke mniejszą pomylić i masz co masz, POMYLIŁAS sie!!.
Przedtem wrzucałem tu analizy swoje a teraz doszłem do wniosku że nie warto sie wysilać własnie dla takich mówiących o G.....
Męcz sie sama
Pozdrawiam
obecnie mamy retest orgr'aspontfx pisze:musza zakonczyc D1 powyzej 1242 jak dla mnieBemowo1 pisze:i powiem, że dla mnie w moim systemie L jak dla mnie nie jest zagrożone (chodzi o gold)
poniżej 1225 będzie już du....