wybicie z chmury 5 grudnia zapoczątkowało dalsze wzrosty - przy dobrych danych dla ED!!!. obecnie jesteśmy w okolicach 61% zniesień ostatnich dołków, czy to nas zatrzyma? korekta wskazana, a nawet gruby sell , w załączniku: korekta, rozczarowanie z brakiem cięcia(wzrost), luty/marzec gruby sell - ograniczenie. ta wizja to dymanie na całego
DayTrading: Wtorek 10.12.2013
Re: DayTrading: Wtorek 10.12.2013
Wit,
wybicie z chmury 5 grudnia zapoczątkowało dalsze wzrosty - przy dobrych danych dla ED!!!. obecnie jesteśmy w okolicach 61% zniesień ostatnich dołków, czy to nas zatrzyma? korekta wskazana, a nawet gruby sell , w załączniku: korekta, rozczarowanie z brakiem cięcia(wzrost), luty/marzec gruby sell - ograniczenie. ta wizja to dymanie na całego
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
nie lepiej zabezpieczyc na be i poczekac? 15 pipsow to troche lipa.purcu pisze:kk.dreamer pisze: a moze wlasnie ta droga pod górke jest ustawianiem sie pod fed? jak spadac to z wysoka, ciort ich tam wie, ja juz nie ogarniam kuwety
Tak samo pomyślałem![]()
dojade eSką do 13732 (LT), zamknę i poczekam
Powtórka z końca października kiedy lecieliśmy z 1,38 przez tydzień w dol? Taki zjazd jestem za.....kk.dreamer pisze:a moze wlasnie ta droga pod górke jest ustawianiem sie pod fed? jak spadac to z wysoka, ciort ich tam wie, ja juz nie ogarniam kuwetyKRobert pisze:Z tym edkiem to znowu ich po...balo!!! wszyscy tacy ucieszeni tym Mario a za tydzień FED, pytanie kiedy zaczna się pozycjonować pod to posiedzenie i zacznie się korekta na tej parze.kk.dreamer pisze:Hej. A Edek widze bezdusznie zapierdziela pod górke, ciekawe czy zrobi jakąs korekte w końcu
08:45 EUR Francuska Produkcja Przemysłowa (raz w miesiącu) -0,3% 0,1% -0,3%
sciemnianko na EUR USD dalej idzie
-- Dodano: wt 10-12-2013, 10:08 --
ale za to JPY cos rusza
e j
rzeźnik powinien mocnej oddac
do tego dolozy sie KABEL z testem 1640
sciemnianko na EUR USD dalej idzie
-- Dodano: wt 10-12-2013, 10:08 --
ale za to JPY cos rusza
rzeźnik powinien mocnej oddac
Ben w piątek 13-stego , kończy równo 60 lat . Koledzy zrobią prezent... 
zaczyna sie kombinowanie na EDKU
Rozwalacie mnie z tym shortami 
spontfx pisze:Rozwalacie mnie z tym shortami
nie dlugo sie okaże kto kogo rozwala
przedstaw swoją analizę na longi, chętnie popatrzęspontfx pisze:Rozwalacie mnie z tym shortami
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
dobry, wczoraj pisałem rano, o 1.3758 - na edwardzie https://www.tradingview.com/x/0xjeJBdA/ h4
dotarli, zgodnie z planem... może jakaś mała korekta, do 1.37, ale się nie podłączam, bo cosik czuje sosik i 1.38 jeszcze dziś, wtedy można S imo szukac, bo się chlopaki w ebc obudzą i znowu zaczną straszyc...
ale popyt na EUR duuuży jak widac, szybko stosunkowo idą i bycze daily kręcą, ale na daily doszli do 41.4 moich krysek: https://www.tradingview.com/x/WrZzTrSZ/ więc mogą się korektowac, trend, up definitywnie, a strefa podaży blisko, zobaczymy co się będzie kręciło : ) .... jest koniec roku, i bankstera chce jeszcze na bonusy dorobic tzw one offami, więc mogą krrrrręcic
bless,
dotarli, zgodnie z planem... może jakaś mała korekta, do 1.37, ale się nie podłączam, bo cosik czuje sosik i 1.38 jeszcze dziś, wtedy można S imo szukac, bo się chlopaki w ebc obudzą i znowu zaczną straszyc...
bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski