DayTrading: Wtorek 10.12.2013
Re: DayTrading: Wtorek 10.12.2013
KAblu taka cofka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
znaczy sie kiedy jak bedzie 1.39?Nowy123 pisze:spontfx pisze:Rozwalacie mnie z tym shortami
nie dlugo sie okaże kto kogo rozwala
spontfx pisze:znaczy sie kiedy jak bedzie 1.39?Nowy123 pisze:spontfx pisze:Rozwalacie mnie z tym shortami
nie dlugo sie okaże kto kogo rozwala
a kt oci powiedziel ze bedzie

może być 1,5 tylko daj SWOJĄ analizęspontfx pisze: znaczy sie kiedy jak bedzie 1.39?

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
ejman w ciągu miesiąca zrobił ponad 8% ... ponad 10 tyś pipsów
maaaaają rozmach, psie krwie... https://www.tradingview.com/x/ljHFnmKV/

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jestem leniwy i nie chce misie wklejac screenbelzebub pisze:może być 1,5 tylko daj SWOJĄ analizęspontfx pisze: znaczy sie kiedy jak bedzie 1.39?
- krzychu3_1989
- Pasjonat
myślicie że dzisiejsze dane z Włoch będą miały wpływ na edwarda
Tak widziałem edka 21 listopada, nie wchodziłem zgodnie z tym co rozrysowałem ale jak widać scenariusz się sprawdzil, mam nadzieje ze drugi etap scenariusza tez się sprawdzi czyli korekta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
z tego co widze to coraz więcej osób wbija się w L na Edku więc jak to lubią często robić gdy tylko odpowiednia ilośc ludzi wbije się w L to oni zrobią jedno dniowy albo i dwu dniowy zjazd po SL, więc wbicie się w S w niedalekiej przyszłości nie musi być takim złym pomysłem, choć sam narazie tylko obserwuję 

Uczę się więc nie hejtować